<
НОВИНИ ДНЯ: Портников назвав причини, чому США нарешті проголосували за допомогу Україні  Байден у розмові з Зеленським дав дві важливі обіцянки: чого чекати Україні  Ми до кінця не розуміємо, що відбувається в Кремлі - РНБО  Мобілізація по-новому: чи створять "спецназ" для пошуку ухилянтів  Котлети з грибів — що може бути смачніше: рецепт від шеф-кухаря  Коли в Україні День матері 2024 року: історія та суть свята  Норвегія виділить мільярди на протиповітряну оборону України, - прем'єрвсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
28.09.2021 516

Ведучий каналу «Україна» Володимир Остапчук знімає повнометражне кіно

27 вересня ведучому грандіозних шоу «МАСКА» і «Співають всі!» Володимиру Остапчуку виповнюється 37 років. Цей рік стане для ведучого каналу «Україна» по-справжньому  знаковим, адже напередодні, 24 вересня, вони з продюсером Євгеном Таллером розпочали зйомки свого першого повнометражного фільму «Любов і блогери». 

61519d873c1c8_lubov_i_blogery1_28.09.21

«Досі не віриться, що ми знімаємо справжнє велике кіно. Від ідеї до реалізації пройшло всього 3 місяці, повірте, для кінематографу це нереально швидко. Пам’ятаю, сценаристи і продакшни, з якими ми спілкувались, казали «це нереально», «ніхто не візьметься» – як бачите, все вдалося, – каже Володимир Остапчук. – До речі, назву «Любов і блогери» придумала моя мама. Зйомки – окремий світ, і дякую моєму партнеру, продюсеру Євгену Таллеру за те, що він так само горить фільмом, всій команді, сценаристу, режисеру і акторам, за те, що так вірите в нове українське кіно».

«Це абсолютно народна комедійна історія. Про нерозуміння поколінь, про битву нових і застарілих медіа та, звичайно ж, про пригоди столичних блогерів у провінції», – коментує Євген Таллер.

Головні ролі в молодіжній комедії виконають популярні українські блогери: Богдан Шелудяк, Анна Трінчер, Вікторія Маре, Роман Свечкоренко, Олександр Волошин та Євген Білозеров.

Також у фільмі зіграють актори: Вадим Новіцький, Ольга Сумська, Інна Приходько, Назар Задніпровський, Катерина Кистень, Анатолій та Тетяна Зіновенки.

Невелика роль секретарки дісталась і Христині Остапчук.

«Я розуміла, що зйомки – непростий процес, хоч я і знала, що це невелика роль, але підхід не менш відповідальний. Ще більше прониклась роботою актора, це дуже енергозатратно, складно і довго, але надзвичайно цікаво. Секретарка Ніночка – ще та штучкаJ І б знялася ще, тому чекаю пропозицій», – сміється Христина.

Зйомки фільму проходитимуть у Києві та Київській області до кінця жовтня. Реліз стрічки запланований на 2022 рік.

Оценка материала:

5.00 / 1
Ведучий каналу «Україна» Володимир Остапчук знімає повнометражне кіно 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
28.09.2021 516
Еще материалы раздела «Афіша»