<
НОВИНИ ДНЯ: Українським водіям "світять" нові штрафи – за що можуть покарати та яка сума  Українців попередили про погіршення погодних умов – подекуди град і шквали  Відстрочка від мобілізації через інвалідність батьків: як оформити  Чи готовий Путін до переговорів цього року: Пристайко про плани диктатора  Демократи закликали Пентагон навчити більше українських пілотів на F-16, - Politico  Україну накрила аномальна спека: синоптики шокували прогнозом  Родина Байдена закликала його залишитися у передвиборчих перегонах, - CNNвсі новини дня
Політика
Світ
29.09.2021 737

YouTube забанив два німецькі канали Russia Today

Адміністрація популярного відеохостингу YouTube заблокувала два канали російського пропагандиста Russia Today німецькою мовою.

630_360_1559542056-437_29.09.21

Як передає Укрінформ, про це повідомляє DW.

"RT DE було оголошено попередження за завантаження контенту, що порушує наші правила щодо неправдивої інформації про COVID-19. Це призвело до припинення їхніх прав на публікацію відео. Під час призупинення прав власники каналу намагалися обійти обмеження, використовуючи інший канал; в результаті обидва канали були заблоковані за порушення умов використання YouTube", - повідомили в компанії Google, яка володіє YouTube.

В МЗС РФ вже назвали таки дії YouTube "актом безпрецедентної інформаційної агресії, вчиненим за потурання Німеччини».

Міністерство також вирішило звернутися "до компетентних відомств Російської Федерації" з пропозицією розробити проти YouTube і німецьких ЗМІ "заходи".

Як повідомляв Укрінформ, раніше відеохостинг YouTube оголосив про заборону публікувати контент, що ставить під сумнів результати виборів після публікації офіційних даних.

Оценка материала:

5.00 / 1
YouTube забанив два німецькі канали Russia Today 5.00 5 1
Політика / Світ
29.09.2021 737
Еще материалы раздела «Світ»