НОВИНИ ДНЯ: Скільки можна зберігати борщ в холодильнику, щоб він лишався смачним та їстівним  Народний синоптик Діденко попередила про різку зміну погоди в Україні — де очікувати дощі  Зеленський про народжуваність під час війни: головне питання у безпеці  Буданов про теракт під Москвою: Росія знала про підготовку щонайменше за місяць  В Україні 29 березня - дощі та сильний вітер, вдень до 16°  Чи мобілізують випускників перед вступом на магістратуру чи аспірантуру: відповідь Зеленського  Путін видав чергову хвору маячню: що сказав цього разувсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
30.09.2021 686

Ведучий «Зiркового шляху» Данель Салем зізнався, що боїться старіти

Ведучий Даніель Салем розповів журналістам програми «Зірковий шлях», яка виходить на телеканалі «Україна» у будні, як зазвичай святкує власний день народження.

61545b4eee876_salem_30.09.21

Ведучого та ресторатора Даніеля Салема на перший погляд можна назвати людиною-святом. Утім, сам чоловік розповідає, що дуже часто йому буває не до радощів. Особливо у свій день народження.

«Я живу в депресії, я ходяча депресія. Не люблю свій день народження. Я не люблю старіти. Правда, я боюся старості», - поділився з журналістами каналу «Україна» Даніель Салем.

На свій цьогорічний, 37-й день народження, Даніель виставив сумний пост в Інстаграмі.

«Я виставив фото своє, мені тут 15 років. Чим більше дорослішаю, тим більше розумію, що вік розуму не додає, а лише зношує. Я жодного разу не розумніший, ніж був 30 років тому, тільки сильніше втомлююся жонглювати відмазками і приховувати страх», - говорить ведучий телеканалу «Україна».

Даніель розповідає, що депресувати у день народження він почав ще у 8 років. Коли, аби поїсти, мусив йти працювати. З того часу, каже чоловік, він завжди намагався втекти від усіх у свій день народження.

«Взагалі завжди я не беру трубки, нікому не відповідаю. В 6 вечора вже протягом років 10-ти я завжди йду в бар. Сам. І всі знають, в якому барі я перебуваю, тож всі підтягуються. 3 роки тому я зробив вечірку в свій день народження. Так я завершив святкування. Це була циганська вечірка, на яку пройшли півтори тисячі осіб. І я тепер на свій день народження нікуди не виходжу. Не хочу», - зізнався ведучий.

Дивіться «Зірковий шлях» в ефірі каналу «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
Ведучий «Зiркового шляху» Данель Салем зізнався, що боїться старіти 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
30.09.2021 686
Еще материалы раздела «Афіша»