НОВИНИ ДНЯ: Саміт миру у Швейцарії: Портников попередив про "пастку" Китаю для України  Секретар РНБО України назвав умови для перевороту проти Путіна  Україна зможе бити за лінією фронту: Норвегія обіцяє значну кількість F-16 із найновішим озброєнням  Синоптик прогнозує заморозки в Україні: де та коли буде "мінус"  Секретар РНБО відповів на заклик США не бити по НПЗ в Росії  Весна дійшла до піку і повернула на зиму: які сюрпризи готує погода  Зливи з грозами, а у Карпатах до 0 градусів: прогноз погоди на тижденьвсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
30.09.2021 702

Ексклюзив «Зiркового шляху»: Володимир Остапчук розповів, чому свого часу поїхав до Канади

Ведучий шоу «МАСКА» і «Співають всі!» Володимир Остапчук розповів журналістам програми «Зірковий шлях», яка виходить на телеканалі «Україна» в будні, як пережив часи професійної незатребуваності.

5f3653e15b2c2_range3_30.09.21

Ведучий Володимир Остапчук зізнався, що в його житті був період незатребуваності, коли він розумів, що роки минають, а в кар'єрі немає розвитку.

«Ми вирішили виїжджати в Канаду сім'єю, тому що я зрозумів, що вже 5 років мене майже нікуди не беруть, я навіть в Топ-20 ведучих не входжу, з моєю гарною англійською у мене не було можливості пробитися ніяк», - поділився із журналістами каналу «Україна» ведучий шоу «Співають всі!» Володимир Остапчук.

Але в 2017 році Володимира запросили вести Євробачення разом із Олександром Скічком і Тімуром Мірошниченком. І після того, каже Остапчук, всі сумніви розвіялися.

«Я в принципі вважаю, що у чоловіка повинна бути одна фотографія у паспорті, в 35 років, тому що тут починається, як кажуть американці, золотий вік. У тебе є досвід, молодість, якась реалізованість. Тому я кайфую зараз», - говорить Остапчук.

Дивіться «Зірковий шлях» в ефірі каналу «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
Ексклюзив «Зiркового шляху»: Володимир Остапчук розповів, чому свого часу поїхав до Канади 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
30.09.2021 702
Еще материалы раздела «Афіша»