<
НОВИНИ ДНЯ: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни  Як зробити різнокольорові яйця за допомогою натуральних барвників  В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Уряд вирішив продати великий готель в центрі Києва  Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів", і пригрозив "ядеркою"  Глазур для паски: 11 хитрощів для ідеального приготування  Коли Поливаний понеділок 2024 року: дата, історія та звичаї святавсі новини дня
02.10.2021 999

Нацбанк виключив три компанії з реєстру фінустанов

Національний банк виключив три компанії з Державного реєстру фінансових установ, зареєстрував дві колекторські компанії, а шість установ добровільно відмовилися від ліцензій.

630_360_1618493567-565_02.10.21

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба НБУ.

ТОВ “ФК “Інвест Хаус”, ТОВ “Перший інвестиційний альянс” та ПТ “Ломбард “Агат” Микитас і компанія” виключено з Державного реєстру фінансових установ на підставі їхніх власних заяв. Також Нацбанк зареєстрував дві колекторські компанії: ТОВ “КА “Боргова межа” та ТОВ “Юридична компанія “Тріпл Сі”.

Крім того, Комітет ухвалив рішення щодо відкликання ліцензій у ТОВ “ФК ““Інвест Хаус” та ПТ “Ломбард “Агат” Микитас і компанія” , які також були виключені з Державного реєстру фінансових установ. Ще в двох фінансових установ відкликано всі ліцензії на надання фінансових послуг: у ТОВ “Лемма Капітал” – ліцензії на надання коштів у позику, в тому числі і на умовах фінансового кредиту, на надання послуг з факторингу та на надання послуг з фінансового лізингу, у ТОВ “ФК “Фортінія 17” – ліцензію на надання послуг з факторингу.

Також у двох фінансових установ на підставі поданих ними заяв відкликано по одній ліцензії, а саме на надання гарантій: ТОВ “ФК “Паритет інвест груп” та ТОВ “ФК “Укр-Фін-Груп”.

Такі рішення комітет Нацбанку з питань нагляду та регулювання діяльності ринків небанківських фінансових послуг ухвалив на засіданні 29 вересня 2021 року.

Як повідомляв Укрінофрм, з липня 2020 року Нацбанк став регулятором ринку небанківських фінансових послуг.

Оценка материала:

5.00 / 1
Нацбанк виключив три компанії з реєстру фінустанов 5.00 5 1
Бізнес / Ринки та компанії
02.10.2021 999
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»