<
НОВИНИ ДНЯ: Байден і Трамп погодилися на два раунди дебатів: коли вони відбудуться  Як приготувати смачні голубці: чим замінити рис у фарші  Потеплішає до +21: Гідрометцентр розповів, на яку погоду очікувати мешканцям Київщини  В Україні знову теплішає: якою буде погода 17 травня  Чи реально мобілізуватися на цивільну посаду в армії: в Міноборони відповіли  Погода в Україні зміниться: синоптик розказала, до чого готуватись  До України повертається потепління: чи скрізь погода потішить 17 травнявсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
02.10.2021 715

Вакцинація в Києві може стати примусовою - Кличко

Глава Києва Віталій Кличко допускає, що вакцинація від коронавірусу в столиці може стати примусовою.

Про це в п'ятницю, 1 жовтня, він заявив в ефірі програми "Свобода слова Савіка Шустера".

Мер зазначив, що якщо жителі мегаполісу хочуть вільно їздити в громадському транспорті або зайти в громадський заклад, їм необхідно зробити щеплення.

"Ми не хочемо доводити до примусової вакцинації, а перейдімо до того, що якщо ви хочете їздити в громадському транспорті, то без вакцинації ви цього не зможете зробити. Якщо ви хочете піти в громадські заклади, то також без вакцинації ви цього не зможете зробити. Це як примусово, але це турбота про найцінніше - здоров'я людей", - заявив Кличко.

Мер зазначив, що в столичних лікарнях на цей час знаходяться 1200 осіб у важкому стані під киснем. При цьому в місті провакциновані 1 млн 800 тисяч осіб.

Оценка материала:

5.00 / 1
Вакцинація в Києві може стати примусовою - Кличко 5.00 5 1
Життя та Стиль / Столиця
02.10.2021 715
Еще материалы раздела «Столиця»