<
НОВИНИ ДНЯ: В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYT  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
05.10.2021 1259

В Україні пік коронавірусу ще триватиме: названо терміни

Головний санлікар України Ігор Кузін повідомив, що пік коронавірусу в країні очікується з середини листопада до середини грудня.

Тобто пік триватиме місяць.

Про це заявив головний санітарний лікар України Ігор Кузін, повідомляє РБК-Україна, посилаючись на ефір "Сніданку з 1+1".

За його словами, ситуація в регіонах швидко погіршується. Декілька регіонів вже перебувають у "помаранчевій" зоні.

"Ми в МОЗ очікуємо пікові навантаження на систему - від середини листопада до середини грудня цього року. Це буде піковий період, коли ми будемо мати максимальне навантаження на систему охорони здоров'я", - заявив Кузін.

В Україні наразі адаптивний карантин, за якої діє система індикаторів: якщо вони перевищують рекомендовані норми, тоді впроваджуються більш жорсткі карантинні обмеження, зазначив він.



Оценка материала:

5.00 / 1
В Україні пік коронавірусу ще триватиме: названо терміни 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
05.10.2021 1259
Еще материалы раздела «Суспільство»