<
НОВИНИ ДНЯ: Заплатити чи гальмувати: який штраф загрожує водію за перевищення швидкості  Коли білоруський диктатор піде "на спокій": відповідь Лукашенка  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Росія має конкретний план, як зірвати Саміт миру: Зеленський зробив заяву  Як правильно обирати банк для розміщення депозиту: на що звернути увагу  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Росія готується до чотирирічної стагнації у сфері СПГ через західні санкції, - Reutersвсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
06.10.2021 481

КМДА попередила директорів шкіл про відповідальність за недостовірні дані про вакцинацію

Директори столичних шкіл мають посилити контроль за дотриманням рівня COVID-вакцинації у своїх колективах, заявив заступник голови Київської міської державної адміністрації Валентин Мондриївський.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє КМДА.

"Наразі Київ – лідер із вакцинації працівників освітньої галузі. Проте група контролю за дотриманням протиепідемічних заходів виявила, що в одній зі столичних шкіл заявлений рівень вакцинації працівників закладу освіти не відповідав реальному", - зазначається у повідомленні.

Йдеться про середню загальноосвітню школу № 13 ім. Хитриченка, у якій з тих чи інших причин працівники закладу не змогли пред’явити підтвердження вакцинації.

«У разі, якщо до 5 жовтня ситуацію не виправлять, а директор школи не пред’явить підтвердження вакцинації у 80% працівників школи, ми вимушені будемо перевести учнів на дистанційну роботу. За партами залишаться тільки учні 1-4 класів відповідно до рішення центральної влади», – підкреслив заступник Мондриївський.

Наразі завдання директорів усіх столичних шкіл та дитячих садочків – убезпечити свої колективи від захворювання на COVID-19.

"У разі ж невиконання цих вимог заклади освіти будуть змушені працювати із певними обмеженнями. А за подання недостовірної інформації директори нестимуть особисту відповідальність", - наголосили в КМДА.

Як повідомляв Укрінформ, у жовтні три українські школи, які виконали вимогу з вакцинації працівників, перемогли в національному конкурсі «Вакциновані й відкриті» та отримають набори оргтехніки, ще 15 шкіл отримають призи.

Оценка материала:

5.00 / 1
КМДА попередила директорів шкіл про відповідальність за недостовірні дані про вакцинацію 5.00 5 1
Життя та Стиль / Столиця
06.10.2021 481
Еще материалы раздела «Столиця»