<
НОВИНИ ДНЯ: Чому в Україні заборонені феєрверки та які штрафи за використання  Новий закон про мобілізацію: хто, де та як вручатиме повістки з 18 травня  Не тільки паска та яйця: що готували та як святкували Великдень наші предки  Вчені нарешті розгадали таємницю Бермудського трикутника  В уряді Німеччини прокоментували вбивство українських військових росіянином  Україна готує комплекс заходів для захисту F-16 на аеродромах – Євлаш  Готуємось до Великодня: як пофарбувати яйця натуральними барвникамивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
07.10.2021 460

Тіна Тернер продала права на свої пісні за $50 мільйонів

Легендарна американська співачка Тіна Тернер продала права на свій каталог пісень музичній видавничій компанії BMG.

630_360_1633520946-589_07.10.21

Як передає Укрінформ, про це повідомляє BBC.

Компанія офіційно не оголосила вартість угоди, проте, за словами джерел, вартість каталогу становить близько 50 мільйонів доларів США.

Також, згідно з угодою, нині компанія може управляти записами Тіни Тернер, використовувати, зокрема, її ім'я та її світлини.

Сама ж співачка хітів, серед яких The Best, заявила, що тепер її музика знаходиться «у надійних руках».

Тіна Тернер — американська співачка, автор пісень, акторка й танцівниця, володарка 12-ти премій «Греммі». За свій артистизм, темперамент і сценічну виразність вона має титул «Королеви рок-н-ролу».

Як повідомляв Укрінформ, у березні цього року 81-річна американська співачка Тіна Тернер попрощалася зі своїми прихильниками у документальній стрічці про неї, таким чином оголосивши про завершення кар’єри.

Оценка материала:

5.00 / 1
Тіна Тернер продала права на свої пісні за $50 мільйонів 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
07.10.2021 460
Еще материалы раздела «Суспільство»