<
НОВИНИ ДНЯ: Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценарії  Боррель пояснив, чому США не збиватимуть російські ракети над Україною  Місія Juno NASA відобразила вулканічний світ супутника Юпітера  "Погрілися, пора померзнути": синоптик прогнозує потужну негоду в Україні  Як F-16 вплинуть на перебіг війни в Україні: Євлаш пояснив  "Погрілися, пора померзнути": синоптикиня уточнила прогноз погоди в Україні на четвер  Синоптик назвала точну дату, коли в Україні очікуються заморозкивсі новини дня
Життя та Стиль
Автоклуб
07.10.2021 705

Номерні знаки: українці можуть вибрати «щасливі та улюблені цифри» онлайн

В Україні з 5 жовтня перелік наявних державних номерних знаків — і платних, і безкоштовних, - можна вибрати онлайн без зайвих ускладнень і посередників.

Про це у Фейсбуці поінформував заступник міністра внутрішніх справ України Богдан Драп’ятий, передає Укрінформ.

“Перелік наявних державних номерних знаків (платні/безкоштовні) (із вівторка — ред.) можна вибрати на онлайн платформі без зайвих ускладнень та посередників. Обирайте щасливі або улюблені цифри та їх комбінації із задоволенням”, - зазначив Драп’ятий.

За інформацією Головного сервісного центру МВС, за допомогою цього нового сервісу - "наявність номерних знаків" - можна буде дізнатися онлайн про всі доступні для закріплення номерні знаки в усіх сервісних центрах МВС і знайти серед них найкращий для свого авто.

Уточнюється, що раніше функціонував аналогічний сервіс від ГСЦ МВС, який дозволяв шукати номерні знаки лише з категорії “платних", але за допомогою цього нового сервісу відтепер у вільному доступі є абсолютно всі наявні в сервісних центрах МВС номерні знаки.

За інформацією установи, є два варіанти алгоритму пошуку вільного номерного знаку.

Якщо особа обере критерій пошуку "наявність в області”, то вона зможе легко дізнатися про всі номерні знаки, наявні в сервісних центрах МВС та ЦНАПах конкретного регіону, із зазначенням їх вартості та сервісних центрів МВС, де вони є на цей час.

А вказавши у полі “Пошук” номер сервісного центру МВС, громадянин зможе побачити усі номерні знаки, наявні саме в ньому.

Як зазначається, за допомогою іншого критерію, - "числова комбінація", можна буде легко знайти омріяну комбінацію цифр номерного знаку серед усіх сервісних центрів МВС та ЦНАПів.

Уточнюється, що перелік наявних номерних знаків оновлюється в режимі реального часу, тобто, після закріплення номерний знак не відображатиметься.

"У функціоналі номерні знаки не бронюються. Тому, збираючись до сервісного центру МВС, краще обирати декілька прийнятних варіантів комбінацій, наявних у ньому", - поінформували в установі.

Як повідомлялося, 27 вересня у Головному сервісному центрі МВС поінформували, що в Україні у електронному кабінеті водія і на порталі “Дія” водії невдовзі зможуть оформити договір купівлі-продажу автомобіля онлайн.

Оценка материала:

5.00 / 1
Номерні знаки: українці можуть вибрати «щасливі та улюблені цифри» онлайн 5.00 5 1
Життя та Стиль / Автоклуб
07.10.2021 705
Еще материалы раздела «Автоклуб»