НОВИНИ ДНЯ: Перед вихідними в Україні пройдуть дощі та грози: прогноз на 29 березня  Зеленський про фронт: ситуацію стабілізували, але назріває новий наступ Росії  Скільки можна зберігати борщ в холодильнику, щоб він лишався смачним та їстівним  Народний синоптик Діденко попередила про різку зміну погоди в Україні — де очікувати дощі  Зеленський про народжуваність під час війни: головне питання у безпеці  Буданов про теракт під Москвою: Росія знала про підготовку щонайменше за місяць  В Україні 29 березня - дощі та сильний вітер, вдень до 16°всі новини дня
Життя та Стиль
Особисті фінанси
09.10.2021 481

Восени в Україні ситуація з коронавірусом може бути гіршою, ніж навесні – епідеміолог

Лікар-епідеміолог Тетяна Чумаченко прогнозує погіршення ситуації з коронавірусом в Україні восени, у порівнянні з весною. Уникнути негативного сценарію допоможе дотримання українцями карантинних обмежень і збільшення темпів вакцинації.

Про це вона повідомила в коментарі РБК-Україна.

"Якщо епідемічна ситуація буде розвиватися так само як зараз, то насправді показники захворюваності можуть бути навіть гіршими, ніж навесні цього року", - сказала Чумаченко.

За її словами, уникнути негативного розвитку ситуації з коронавірусом дозволить дотримання українцями карантинних правил - носіння масок, дотримання соціальної дистанції. Крім того, позитивний вплив матиме збільшення темпів вакцинації.

"Тоді ми можемо очікувати поліпшення або принаймні стабілізації ситуацію", - додала вона.

Оценка материала:

5.00 / 1
Восени в Україні ситуація з коронавірусом може бути гіршою, ніж навесні – епідеміолог 5.00 5 1
Життя та Стиль / Особисті фінанси
09.10.2021 481
Еще материалы раздела «Особисті фінанси»