<
НОВИНИ ДНЯ: Данілов та інші: Росія оголосила у розшук низку колишніх українських топчиновників  У РФ істерика після заяви Кемерона: погрожує бити "по об'єктах Британії поза Україною"  Оладки з яблуками: простий рецепт  Коли Радониця 2024 року: історія, звичаї та народні прикмети  Не розслабляйтесь. Птуха попередила, що в Україну йдуть заморозки, і назвала дні, коли температура буде найнижчою  "Не зможемо чекати". Шольц закликав Європу посилити ППО України з наявних запасів  Запечений сир "Камамбер" з багетом: рецепт для гарної вечерівсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
10.10.2021 673

У Києві до Дня захисників та захисниць пройде виставка сучасного озброєння

На Михайлівській площі Києва 13-17 жовтня в межах відзначення Дня захисників та захисниць пройде виставка, під час якої демонструватимуться сучасні зразки озброєння та військової техніки.

630_360_1628769451-965_10.10.21

Як передає Укрінформ, про це повідомляє у Фейсбуці Міністерство оборони.

Виставка матиме назву «Цифрове майбутнє армії». Буде розгорнуто експозицію сучасних зразків озброєння та військової техніки, які формують обриси армії майбутнього: високоточну зброю, засоби розвідки, зв’язку та автоматизації управління, радіоелектронної боротьби, роботизовані комплекси, безпілотні літальні апарати тощо.

Основним акцентом буде демонстрація потенціалу оборонно-промислового держави (підприємств усіх форм власності), показ інноваційних технологій, які можуть бути використані для розвитку спроможностей військ у найближчій перспективі.

День захисників та захисниць України відзначається 14 жовтня.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Києві до Дня захисників та захисниць пройде виставка сучасного озброєння 5.00 5 1
Життя та Стиль / Столиця
10.10.2021 673
Еще материалы раздела «Столиця»