НОВИНИ ДНЯ: Франція найближчим часом зможе передати Україні майже 80 установок Caesar  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі   Оточення Путіна не вірить у його теорію про зв'язок України і теракту під Москвою, - Bloomberg  Чехія передасть українським воїнам удвічі більше снарядів, ніж було оголошено спочатку  Фінансовий гороскоп на квітень 2024 року  В Україні у четвер прогнозують потепління до +20°всі новини дня
Політика
Світ
13.10.2021 810

Кім Чен Ин обіцяє створити «непереможну армію» - ЗМІ

Лідер Північної Кореї Кім Чен Ин пообіцяв побудувати «непереможну армію» перед лицем ворожої політики США.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє ВВС.

У своєму виступі на виставці «Самооборона 2021» у Пхеньяні, на якій було представлено військову техніку, включаючи танки, Кім Чен Ин закликав до нарощування військової потужності на півдні, і підкреслив, що Північна Корея не хоче воювати зі своїм сусідом, Південною Кореєю.

Кім Чен Ин додав, що розробка зброї була призначена для самооборони, а не для початку війни.

Кім також звинуватив США у розпалюванні напруженості між Північною і Південною Кореєю. Він додав, що не було «жодних поведінкових підстав», щоб змусити Північну Корею повірити у те, що США не налаштовані вороже.

Північна Корея нещодавно провела випробування нової гіперзвукової і зенітної ракет. Тим часом Південна Корея випробувала власну зброю, що запускається з підводних човнів.

США за президентства Джо Байдена неодноразово заявляли, що готові вести переговори з Північною Кореєю, але вимагали, щоб Пхеньян відмовився від ядерної зброї до того, як санкції можна буде послабити. Північна Корея поки відмовляється.

Оценка материала:

5.00 / 1
Кім Чен Ин обіцяє створити «непереможну армію» - ЗМІ 5.00 5 1
Політика / Світ
13.10.2021 810
Еще материалы раздела «Світ»