НОВИНИ ДНЯ: Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі всі новини дня
13.10.2021 533

В Києві на рейси не вийшли понад 230 маршруток

Київ розірвав договори на 29-ти автобусних маршрутах загального користування та прибирає з вулиць 232 маршрутки, на які виявили підроблені документи.

Про це заявив заступник голови Київської міської державної адміністрації Костянтин Усов.

Так, 6 жовтня розірвано договори з двома перевізниками на 21 маршруті загального користування, 12 жовтня – ще 8 угод з кількома перевізниками.

Причина – махінації з конкурсною документацією, виявлені під час аудиторської перевірки Департаментом внутрішнього контролю КМДА.

Зокрема, невірно вказувалися державні номери та пасажиромісткість автобусів, період оновлення автобусного парку та інформація щодо екологічності машин. Також на конкурс заявлялися одні автобуси, а документи підкладалися на зовсім інші.

Аудит розпочали за дорученням мера Києва Віталія Кличка після того, як у липні через втрату довіри звільнили увесь попередній склад Комунальної служби перевезень.

Назви перевізників та номери маршрутів у Кличка не розголошують, аби "не створювати паніку".

За словами Усова, місто тепер готується до "бурхливої реакції" з боку усунутих перевізників.

Влада переконує, що на маршрути, які залишися без транспорту, спрямують додаткові сили комунального "Київпастрансу", а також інших перевізників.

Оценка материала:

5.00 / 1
В Києві на рейси не вийшли понад 230 маршруток 5.00 5 1
Бізнес / Ринки та компанії
13.10.2021 533
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»