НОВИНИ ДНЯ: Вибух військового вертольота у Придністров’ї: експерт прогнозує повну втрату боєздатності сепаратистів  На заході сніг та ожеледиця, на решті територій дощитиме: погода на 19 березня  Брехня Трампа: політик розповів вигадану історію про "запис" свого дзвінка до Зеленського  Британія радить Україні зосередитися на ударах по Криму та відкласти контрнаступ - Sunday Times  Як приготувати мигдальне молоко в домашніх умовах: рецепт  Переговори з Росією: чому насправді США та Німеччина бояться поразки Путіна у війні  Жителів Київської області попередили про дощ та сніг: Гідрометцентр розповів про погоду на початку тижнявсі новини дня
Політика
Світ
18.10.2021 512

США впускатимуть іноземців, щеплених різними вакцинами проти коронавірусу

Американський регулятор CDC підтвердив, що дозволить в’їзд для іноземців, щеплених різними двокомпонентними вакцинами, і вважатиме, що вони пройшли повний курс вакцинації за умови, якщо ці препарати затверджені ВООЗ.

630_360_1613922265-626_18.10.21

Про це, як повідомило агентство Reuters, заявила напередодні офіційна представниця CDC, передає Укрінформ.

«Хоча CDC не рекомендує змішувати типи вакцин під час первинної серії вакцинації (першого й другого щеплень – ред.), ми розуміємо, що це дедалі частіше зустрічається в інших країнах, тому нам слід прийняти це для інтерпретації записів про вакцинацію», - заявили у американському відомстві.

У CDC також підтвердили, що вважатимуть повною вакцинацією застосування будь-якої комбінації двокомпонентних препаратів, затверджених американським Управлінням контролю за якістю продуктів харчування та медикаментів (FDA), а також Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ).

До цього переліку входять вакцини виробництва Moderna, Pfizer/BioNtec, Johnson&Johnson, а також Oxford/AstraZeneca, Covishield, Sinopharm та Sinovac.

Як повідомляв Укрінформ, напередодні адміністрація США підтвердила, що полегшить нинішні суворі обмеження на в’їзд для іноземних туристів до Сполучених Штатів з 8 листопада. При цьому всі, хто прибувають, повинні бути повністю вакциновані. Крім того, за новими правилами, мандрівники також повинні показати негативний тест, зроблений за три дні до вильоту.

Оценка материала:

5.00 / 1
США впускатимуть іноземців, щеплених різними вакцинами проти коронавірусу 5.00 5 1
Політика / Світ
18.10.2021 512
Еще материалы раздела «Світ»