<
НОВИНИ ДНЯ: З липня ОПЕК+ збільшить видобуток нафти, - Bloomberg  Як допомога США Україні вплине на перебіг війни: прогноз генерала Маломужа  Чи буде початок квітня теплішим за останній місяць весни: метеорологиня про погоду у травні  Голова Держаної авіаційної служби розповів про умови та ризики відновлення польотів  "Не хвилюйтесь, точно будуть": посол Данії сказав, коли Україна отримає F-16  Синоптикиня попередила про похолодання: де будуть заморозки  Чому спікер Джонсон погодився на допомогу Україні — The New York Timesвсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
20.10.2021 769

Кличко: Київ - на порозі червоної зони

Мер Києва Віталій Кличко в середу, 20 жовтня, попередив про швидке потрапляння столиці в червону зону карантину і закликав вакцинуватися від коронавірусу.

"Ситуація з поширенням коронавірусу в столиці і в Україні в цілому - погіршується щодня. За минулу добу у Києві - понад 1000 нових хворих і 29 летальних випадків. Більше 500 людей потрапили до лікарні. Більшість з них - у важкому стані. Ліжка в столичних лікарнях стрімко заповнюються. Київ - на порозі червоної зони. Сьогодні єдиний спосіб зупинити поширення вірусу та уникнути суворих обмежень - масова вакцинація. Я закликаю киян і всіх українців йти і робити цю процедуру. Вакцина є. Пункти вакцинації працюють. Тому не слухайте дику пропаганду антивакцинаторів!" - звернувся мер до жителів столиці.

Він додав, що 98% госпіталізованих в лікарні - нещеплені. А помирають, в абсолютній перевазі, невакциновані пацієнти.

Оценка материала:

5.00 / 1
Кличко: Київ - на порозі червоної зони 5.00 5 1
Життя та Стиль / Столиця
20.10.2021 769
Еще материалы раздела «Столиця»