<
НОВИНИ ДНЯ: Веніславський розповів, як запуск е-кабінету вплине на черги в ТЦК та проходження ВЛК  Як приготувати мариновані огірки за 3 хвилини: блогерка перевірила популярний рецепт  В Україну йде потепління, але в середу погода ще піднесе неприємний сюрприз  Як помолитися про захист військових: найсильніші молитви-обереги для воїнів  В Україні у середу переважно без опадів, подекуди заморозки  Де в Україні знову будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 15 травня  Експерт назвав два головні завдання, які стоять перед наступником Шойгувсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
20.10.2021 1132

Київ підніме ціни на проїзд у міському громадському транспорті

Ціни на проїзд у громадському транспорті Києва піднімуться. Міська влада вже розпочала процедуру, комунальні перевізники мають запропонувати нові обґрунтовані тарифи.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Київську міську державну адміністрацію.

Як заявив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник, ціни на проїзд піднімуть, щоб зберегти стабільну роботу комунальних перевізників. Нинішня ситуація в умовах підвищення тарифів на енергоносії може паралізувати роботу транспортних підприємств.

"Саме тому ми змушені почати процедуру щодо підвищення тарифу. Зараз ми очікуємо пропозиції від комунальних підприємств щодо економічного обґрунтування тарифу. Після цього буде сформована обґрунтована вартість проїзду, і ми подамо пропозицію на обговорення громадськості", - зазначив він.

Він підкреслив, що влітку подорожчав проїзд в Львові, Полтаві, Миколаєві, Запоріжжі та інших містах. А також пояснив, що неможливо збільшити дотації на громадський транспорт в умовах, коли треба забезпечити низький тариф на опалення в Києві.

У той же час всі пільги продовжать діяти на транспорті.

Оценка материала:

5.00 / 1
Київ підніме ціни на проїзд у міському громадському транспорті 5.00 5 1
Життя та Стиль / Столиця
20.10.2021 1132
Еще материалы раздела «Столиця»