<
НОВИНИ ДНЯ: Чому спікер Джонсон погодився на допомогу Україні — The New York Times  Допоможе виграти війну чи просто її подовжить: Зеленський про роль допомоги США  Включно з ATACMS: коли США можуть відправити зброю Україні – відповідь сенатора  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де чекати зниження температури  Коли надійде до України допомога США: генерал назвав ймовірні сценарії  США схвалили військову допомогу Україні: у Кремлі вибухнули погрозами Вашингтону  Без істотних опадів та до +15°С: прогноз погоди по Київщині на 22 квітнявсі новини дня
Політика
Україна
21.10.2021 587

Окупанти в Донецьку послабили блокаду місії ОБСЄ

Окупаційна влада в Донецьку послабила блокаду роботи Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ. Вона триває протягом декількох днів.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Twitter генсека ОБСЄ Хельги Шмід.

"Я вітаю зняття деяких обмежень свободи переміщення СММ в непідконтрольному уряду Донецьку", - зазначила Шмід.

Вона також підкреслила, що необмежений доступ СММ дуже важливий для виконання її мандата на окупованих територіях.

Нагадаємо, на початку тижня окупанти перестали блокувати роботу місії ОБСЄ в Горлівці після того, як спостерігачів деякий час не випускали з готелю.

Також повідомлялося, що ОБСЄ призупинила спостережну місію на Донбасі через так звані "акції протесту "у зв'язку з тим, що українська сторона затримала бойовика "ЛНР" Андрія Косяка.

Оценка материала:

5.00 / 1
Окупанти в Донецьку послабили блокаду місії ОБСЄ 5.00 5 1
Політика / Україна
21.10.2021 587
Еще материалы раздела «Україна»