<
НОВИНИ ДНЯ: Угорщина працює над переоцінкою свого членства в НАТО, - Орбан  Чи перевіряють додаток Резерв+ на кордоні: відповідь ДПСУ  Мобілізація в Україні: що означають статуси в картці військовозобов’язаного  До України мчить антициклон: синоптик попереджає про шторм  Без сюрпризів не минеться: синоптик дав прогноз погоди на все літо  Вихідні будуть теплими, але з короткочасними дощами  Чи потішить теплом перший місяць літа: синоптики розповіли про погоду в червнівсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
22.10.2021 627

Ведучий гіпершоу «МАСКА» Володимир Остапчук зізнався, як назве доньку

Днями ведучий грандіозного шоу «МАСКА», другий сезон якого стартує вже цієї суботи о 21:00 на телеканалі «Україна», Володимир Остапчук з дружиною Христиною відзначили першу річницю весілля. У програмі «Зірковий шлях» подружжя розповіло про майбутнє поповнення у родині.

5f4e1d0a6c4d8_volodymyr_ostapchuk1_22.10.21

Нещодавно пара зізналась, що будує дім під Києвом. У ньому, каже Христина, буде 4 спальні кімнати – одна для неї з чоловіком, окремі для дітей Володимира від першого шлюбу – Емілії та Евана, і ще одна – для їхньої спільної майбутньої дитини.

«Так, ми вже до цього готуємося. Усьому свій час. Але ви про це дізнаєтеся першими», – пообіцяла Христина Остапчук журналістам програми «Зірковий шлях».

Детальніше про плани щодо поповнення у сім’ї розповів сам Володимир.

«Ми хочемо, щоб у нас була ляля. Називаємо її Валентина. Сміємося, тому що в Христини такий характер – вона ж юристка: купа справ, печатки ставить, «зайдіть після обіду, я зайнята». І я кажу: «Слухай, як би ми її не назвали, вона буде, як паспортистка, а всіх паспортисток звати Валентина», – пожартував ведучий гіпершоу «МАСКА» Володимир Остапчук. 

А відповідаючи на питання, про кого він мріє більше – хлопчика чи дівчинку, Володимир зізнався:

«Мені здається, що хлопця важче виховувати, а дівчинка – вона ж принцеса, ти для неї татко- король, нігті фарбуєш. В принципі, немає різниці, але більше, мабуть, хотів би дівчинку», – зазначив Остапчук в інтерв’ю каналу «Україна».

Дивіться довгоочікувану прем'єру нового сезону найпопулярнішого і найтаємничішого на українському телебаченні і в усьому світі шоу «МАСКА» щосуботи з 23 жовтня о 21:00 на каналі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
Ведучий гіпершоу «МАСКА» Володимир Остапчук зізнався, як назве доньку 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
22.10.2021 627
Еще материалы раздела «Афіша»