<
НОВИНИ ДНЯ: У NYT показали повний текст мирної угоди з РФ 2022 року, яка не відбулася  Литиме як з відра, місцями – з грозами: прогноз погоди на 17 червня  Сили оборони України знищують специфічні російські об’єкти: аналітик Bild пояснив зміну стратегії  Проїзд для учнів у громадському транспорті Києва: чи потрібно платити за квиток влітку  В Україні 17 червня - помірні дощі, місцями з грозами, вдень до +29°  Шольц: миру не можна досягнути без Росії, але саме вона продовжує війну  "Лялька Путіна". Дуда жорстко пройшовсь по Лукашенку на саміті мирувсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
22.10.2021 734

Актор серіалу «Місце під сонцем» Андрій Федінчик розповів, чому приймав антидепресанти

Ті люди, які перехворіли на covid-19, нерідко скаржаться на появу постковідної депресії. Актор Андрій Федінчик зіграв у гостросюжетній мелодрамі «Місце під сонцем», яка вийде 25 жовтня о 21:00 на каналі «Україна», та зізнався, як переніс коронавірус.

61718499915f6_andrij_fedinchik_misce_pid_soncem_foto1_22.10.21

Останнім часом дуже часто можна почути про те, як впливає коронавірус на емоційний стан людини. Зірка серіалу «Місце під сонцем» на каналі «Україна» відверто розповів, що йому довелося зробити.

«Я дуже важко переніс covid-19, який залишив неприємні наслідки. У мене виникли проблеми зі спиною й нічого не допомагало поліпшити стан. Ні масажі та басейни, ні розтяжки та інші оздоровчі процедури», – розповів актор серіалу «Місце під сонцем».

За словами Андрія Федінчика, йому навіть довелося звернутися в Центр лікування хребта. Але не було ніяких поліпшень. Тоді акторові призначили антидепресанти, тому що організм отримав такий стрес через хворобу, що затиснуло м'язи спини.

«Я вперше в житті став приймати антидепресанти, пропив курс і мене відпустило, – розповів актор. – Це дієвий спосіб, який я на собі відчув, але не можу його всім рекомендувати. Хоча я не знайшов інший спосіб, щоб позбутися наслідків коронавірусу».

Дивіться з 25 жовтня о 21:00 серіал «Місце під сонцем» на каналі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
Актор серіалу «Місце під сонцем» Андрій Федінчик розповів, чому приймав антидепресанти 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
22.10.2021 734
Еще материалы раздела «Афіша»