<
НОВИНИ ДНЯ: Росія готується до чотирирічної стагнації у сфері СПГ через західні санкції, - Reuters  Мобілізація по-новому: як та кого покарають, якщо не з'явився до ТЦК протягом 60 днів  Хто з українців зможе отримати паспорт за кордоном: перелік категорій чоловіків  Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозки  США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососемвсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
23.10.2021 718

У Кличка розповіли, як дитсадки працюватимуть до запровадження «червоної» зони

До запровадження червоного рівня епідемічної небезпеки дитячі садки в Києві працюватимуть у штатному режимі.

Про це сказав перший заступник голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень Олексій Кулеба під час пресбрифінгу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Дитячі садки усіх форм власності до запровадження червоного рівня епіднебезпеки працюватимуть у штатному режимі. До чого треба готуватися якнайшвидше, до того, щоб після посилення карантину, тобто у червоній зоні будуть працювати виключно ті дитячі заклади, де вакцинованих є 100% персоналу", - сказав Кулеба.

Він зазначив, що усі установи, підприємства, суб'єкти господарювання з моменту входу у червону зону працюватимуть виключно за наявності 100% кількості вакцинованого персоналу.

"Мається на увазі вакцинація двома дозами. Ми виходимо з нормативних і законодавчих документів, які на сьогодні діють в Україні, і говоримо про дві дози", - додав Кулеба.

Як повідомлялося, з суботи, 23 жовтня, столичні школи йдуть на двотижневі канікули.

Раніше Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 12 жовтня підтримала пропозицію Міністерства охорони здоров’я рекомендувати МОН звернутися в установленому порядку до обласних та Київської міської держадміністрацій з пропозицією перенесення осінніх канікул в закладах освіти на 18 жовтня 2021 року.

Міністерство освіти і науки рекомендувало закладам загальної середньої освіти оголосити канікули з 18 жовтня.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Кличка розповіли, як дитсадки працюватимуть до запровадження «червоної» зони 5.00 5 1
Життя та Стиль / Столиця
23.10.2021 718
Еще материалы раздела «Столиця»