НОВИНИ ДНЯ: Перереєстрація авто в Україні: скільки коштує послуга  В Україні різко зміниться погода: синоптикиня попереджає про заморозки та похолодання  В ООН шокували кількістю постраждалих в Україні від російських атак у березні  СБУ розкрила особливість своїх морських дронів  Таємнича далекобійна зброя України: чим луплять по території РФ — огляд  Заморозки та дощі: до України суне циклон  Байден не вірить, що напад Ірану на Ізраїль переросте у ширшу війну – Кірбівсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
23.10.2021 488

Зірковий детектив гіпершоу «МАСКА» DZIDZIO розповів, чого чекати від другого сезону проєкту

Популярний співак, зірковий детектив грандіозного шоу «МАСКА» DZIDZIO у студії програми «Ранок з Україною» на каналі «Україна» зізнався, чим дивуватиме другий сезон улюбленого шоу мільйонів українців та за кого вболіватиме він сам.

yw3nq8d1t4M0oJRdovVXnSrPRy2zk2QU9mr6pd4A_23.10.21

Зірка українського шоу-бізнесу DZIDZIO запевняє – другий сезон найзірковішого та найзагадковішого шоу країни «МАСКА», який вийде вже 23 жовтня о 21:00 на каналі «Україна», вразить усіх:

«Друзі, хочу запросити вас до перегляду! Це буде надзвичайний сезон, обіцяю, він буде набагато кращим за перший! Скажу лише те, що я був сильно здивований і шокований у фіналі кожного знімального дня!» – ділиться зірковий детектив шоу «МАСКА» DZIDZIO.

Крім того, мегопопулярний DZIDZIO відверто розповів, хто з учасників шоу вразив та підкорив його найбільше.

«З перших виступів мене підкорили Скандал і Жирафа – буде цікаво спостерігати за інтригами, які вони приготували. До того ж, дуже постарались продюсери шоу – все так зашито, так закручено –слухайте підказки, хоча насправді я їх називаю не підказками, а заплутувалками, тому будьте уважні!» – заінтригував артист в ефірі каналу «Україна».

Дивіться програму «Ранок з Україною» у будні о 6:30 на каналі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
Зірковий детектив гіпершоу «МАСКА» DZIDZIO розповів, чого чекати від другого сезону проєкту 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
23.10.2021 488
Еще материалы раздела «Афіша»