<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
23.10.2021 636

Ексклюзив «Зiркового шляху»: Віталіна Біблів розповіла, ким підпрацьовувала у юні роки

Акторка, зірка серіалу «Люся Інтерн» Віталіна Біблів розповіла журналістам програми «Зірковий шлях», яка виходить на телеканалі «Україна» у будні, як розпочала свою акторську кар’єру.

6172a78001e13_vitalina_bibliv_1_23.10.21

Віталіна Біблів зізналася, що у юні роки вона крутилася, як могла.

«У поролонових костомах на Майдані стрибали в новорічні свята. Для того, щоб жити в Києві, потрібно було постійно працювати. Флаєра в метро роздавали, таке було. Да пробачать мені, раніше було сигарети міняли на якісь запальнички. Робила бутерброди, роздавала обіди. Працювала в дитячих будинках творчості. Була культурним організатором у технікумі електронних приборов. Тож я бачила багато», - поділилася із журналістами каналу «Україна» акторка.

Про її почуття гумору складають легенди, адже вона з дитинства мріяла стати клоуном.

«Я, напевно, була особлива дівчинка ще дитинства. Тому що всі хотіли бути пожежниками, вчителями, лікарями. Я не знаю, як виникло у мене бажання стати клоуном. Я із дитинства любила все таке яскраве, веселе. Коли запитали, я сказала – клоун. Хоча до цього я в цирку не була», - поділилася Біблів на каналі «Україна».

Зніматись акторка почала ще на першому курсі. От тільки до ролей зі словами їй довелося пройти довгий шлях. І вона добре пам’ятає, як це сталося із нею вперше.

«В одному фільмі я зіграла одразу 3 чи 4 ролі. Прибиральницю, постраждалу, труп, медсестру, яка говорить. Я думала, в мене щелепа вилетить, я так хвилювалася. Це була перша роль зі словами. Я казала: «До побачення», - розповіла Біблів на каналі «Україна».

Дивіться «Зірковий шлях» в ефірі каналу «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
Ексклюзив «Зiркового шляху»: Віталіна Біблів розповіла, ким підпрацьовувала у юні роки 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
23.10.2021 636
Еще материалы раздела «Афіша»