<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
23.10.2021 669

Ексклюзив «Зiркового шляху»: Аніта Луценко зізналася, що її попросили ходити на роботу у білизні

Фітнес-тренерка Аніта Луценко розповіла журналістам програми «Зірковий шлях», яка виходить на телеканалі «Україна» у будні, що одного разу її керівник звернувся до неї із делікатним проханням.

601be28812b66_polyakova_3_23.10.21

Фітнес-тренерка Аніта Луценко не любителька бюстгальтерів. Перший раз вдягнула його аж у 17 років, бо її змусило це зробити керівництво елітного фітнес-клубу, де займалися депутати, актори, співаки. Луценко там працювала тренеркою групових програм.

«У мене немає грудей. Завжди у мене 1-2 розмір, який не потребує ніякої підтримки. І я ходила в маєчках. І в якийсь момент мене викликали до керівництва. І кажуть: «Аніта, ми б хотіли, щоб ти носила бюстгальтер». Я кажу: «Що? Навіщо? У чому проблема?». «Це виглядає недобре для клієнтів», - відповіли мені. І я зрозуміла, що це має естетичний момент, просто, щоб нічого не стирчало. Ось тоді відбувся мій перший бюстгальтер», - поділилася із журналістами каналу «Україна» Луценко.

Дивіться «Зірковий шлях» в ефірі каналу «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
Ексклюзив «Зiркового шляху»: Аніта Луценко зізналася, що її попросили ходити на роботу у білизні 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
23.10.2021 669
Еще материалы раздела «Афіша»