<
НОВИНИ ДНЯ: Не лише Patriot. У Повітряних силах розповіли, поставок яких засобів ППО чекає Україна  У Севастополі на ремонті стоять три великі десантні кораблі РФ  "Лінива" паска без вимішування тіста: рецепт, який вдасться у будь-кого  Коли закінчується навчальний рік у школах 2024 року: Міносвіти назвало дату початку літніх канікул  В Україні змінять правила торгівлі алкоголем, сигаретами та пальним  У російській армії рекордне дезертирство з початку війни, - британська розвідка  Бутерброди з оселедцем і буряком на чорному хлібі: рецепт ефектної закускивсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
24.10.2021 766

Актриса серіалу «Топтун» розповіла про пологи вдома та головне правило виховання доньки

У 40-серійній картині «Топтун» актриса Катерина Гулякова зіграла героїню зі звучним прізвищем – Дереза. Зірка серіалу розповіла, чому вона певний час відмовлялась від ролей і як виховує доньку.

6166e574aa90a_toptun_mykhailo_kukuiuk_oleks_23.10.21

Актриса Катерина Гулякова встигає зніматися в гучних проєктах, таких як мелодрама «Топтун», і проводити час із донькою. Зірка серіалу зізналася, що у неї з Сонею чудовий тандем.

«Поки я була вагітна – це були найщасливіші моменти в моєму житті. Я дуже чекала Соню й народила її вдома, – зізналася актриса Катерина Гулякова. – Потім я годувала доньку грудьми майже до двох років». 

Тоді вона отримувала дуже багато пропозицій на головні ролі, але зірка серіалу прийняла рішення, що проведе цей час з дитиною.

«Я зрозуміла, що людина цілісна та впевнена в собі й зможе всього добитися, якщо отримала в дитинстві максимальну любов і підтримку. І така людина потім не буде прив'язана до мами, – пояснила актриса. – Зазвичай від батьків не можуть відірватися якраз ті, хто недоотримав любов, тому вони весь час шукають її, сподіваючись, що на них все ж таки хтось зверне колись увагу».

За словами актриси, вона і дочка – друзі, але тільки до того моменту, поки Соня не намагається сісти їй на голову.

«І тоді я показую: стоп, опустилися на землю і згадали, хто є хто, – пояснила зірка серіалу  «Топтун». – Мої діти знають, що я ненавиджу хамство. Я терплю все, але тільки не грубу поведінку».

Сьогодні багато різних технік виховання дітей, але актриса вважає, що дуже важливо навчити доньку любити себе.

«Я так пояснюю своїй дитині: «Людина, яка любить себе, не сідатиме за брудний стіл і не носитиме брудний одяг. Вона не дозволить, щоб навколо неї був якийсь непотріб». Любов до себе проявляється в простих речах, – пояснила Катерина Гулякова, – хоча у цієї фрази достатньо глибокий сенс».

Дивіться 40-серійний серіал «Топтун» о 17:00 з понеділка по четвер на каналі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
Актриса серіалу «Топтун» розповіла про пологи вдома та головне правило виховання доньки 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
24.10.2021 766
Еще материалы раздела «Афіша»