НОВИНИ ДНЯ: Оточення Путіна не вірить у його теорію про зв'язок України і теракту під Москвою, - Bloomberg  Чехія передасть українським воїнам удвічі більше снарядів, ніж було оголошено спочатку  Фінансовий гороскоп на квітень 2024 року  В Україні у четвер прогнозують потепління до +20°  Лукашенко зламав версію Путіна про "втечу" терористів до України  Загроза наступу РФ на Харків: місцевий депутат про сили РФ у Бєлгородській та Курській областях  Синоптики потішили прогнозом погоди в Україні: наскільки потеплієвсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
24.10.2021 610

Промо-кампанія «Зіркового шляху» - фіналіст премії Promax Global Excellence Awards 2021

Промо-кампанія проєкту «Зірковий шлях» увійшла в номінацію авторитетної міжнародної премії у категорії «Найкраще промо денної програми: до 60 секунд» (Daytime: best program promo - : 60 seconds or less).

6172cde0e00e4_24.10.21

Ідея промо-ролику полягає в тому, аби показати, що найбільші таємниці зірок сховані у глибині їхньої душі. Саме метафору глибини автори використали при зйомці. Ведучі програми про зіркове життя опустилися на самісіньке дно, аби дослідити, що саме приховують знаменитості. Для цього креативна група створила ілюзію справжнього океану, руху під водою та окремий підводний світ.

За перемогу проєкт змагатиметься у шістці фіналістів, серед яких: AMOR DE MÃE – GLOBOPLAY, CP24 UNLOCK YOUR MORNINGS - BELL MEDIA, THE DAILY SHOW WITH TREVOR NOAH - REMOTELY EDUCATION - COMEDY CENTRAL, VALE TUDO – GLOBOPLAY, TIKTOK GRANNY - FRIDAY! TV CHANNEL.

Над втіленням ідеї працювала творча команда телеканалу «Україна»: маркетинг директорка Олена Шворяк, бренд-менеджерка Світлана Бережна, креативний директор Роман Шома, ідея Марини Коцюбенко, керівниця продюсерської групи Дар’я Голубкова, виконавча продюсерка Олена Шарова, режисер Ігор Стеколенко, продюсер Віктор Сема, постпродакшн та VFX Сергій та Максим Солодкі, композитор Олександр Гаврилов.

Переглянути промо-ролик можна за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=4d-a09x4_2E

Promax Awards — це головна світова премія за видатні досягнення маркетингу та дизайну в галузі розваг. Виходячи за рамки очікуваного, Promax Global Excellence Awards відзначає найкращі з найкращих кампаній, що створюють бренд, який перетворює глядачів на шанувальників, залучаючи аудиторію через кожний екран та досягаючи кінцевих результатів для найбільших медіа-компаній з усього світу.

Оценка материала:

5.00 / 1
Промо-кампанія «Зіркового шляху» - фіналіст премії Promax Global Excellence Awards 2021 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
24.10.2021 610
Еще материалы раздела «Афіша»