<
НОВИНИ ДНЯ: На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  Виробник модного одягу Hugo Boss продасть бізнес у Росії  Заплатити чи гальмувати: який штраф загрожує водію за перевищення швидкості  Коли білоруський диктатор піде "на спокій": відповідь Лукашенка  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Росія має конкретний план, як зірвати Саміт миру: Зеленський зробив заяву  Як правильно обирати банк для розміщення депозиту: на що звернути увагувсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
23.10.2021 560

У першому ефірі гіпершоу «МАСКА» Оля Полякова вразить екстравагантним образом

У першому ефірі гіпершоу «МАСКА» Оля Полякова вразить екстравагантним образом  

601be28812b66_polyakova_3_23.10.21

Співачка Оля Полякова обожнює перевтілюватись та приміряти на себе різноманітні епатажні вбрання. Цього разу спеціально для зйомок другого сезону грандіозного шоу «МАСКА», прем’єра якого відбудеться вже завтра, 23 жовтня, о 21:00 на телеканалі «Україна», його зірковий детектив Оля Полякова обрала дуже сміливий образ.

Висока об’ємна зачіска з випущеними локонами, а також улюблений макіяж зірки з графічними чорними стрілками створюють елегантний образ. А ось вбрання Оля продемонструвала незвичайне.

Золотавий боді з вирізом частково прикриває асиметрична сукня з одним рукавом, оголюючи струнку ніжку співачки. До слова, в жакеті з такої ж тканини Оля Полякова раніше постала в своєму кліпі на пісню «Взрослая девочка». Доповнили цей сміливий образ об’ємні золоті браслети й сережки.

Нагадаємо, Оля Полякова разом зі своїми колегами зірковими детективами NK | Настею Каменських, Олегом Винником, Андрієм Данилком і DZIDZIO розгадуватиме знаменитостей під масками у масштабному проєкті каналу «Україна».

Дивіться довгоочікувану прем'єру нового сезону найпопулярнішого і найтаємничішого на українському телебаченні і в усьому світі шоу «МАСКА» щосуботи з 23 жовтня о 21:00 на каналі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
У першому ефірі гіпершоу «МАСКА» Оля Полякова вразить екстравагантним образом 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
23.10.2021 560
Еще материалы раздела «Афіша»