НОВИНИ ДНЯ: У складі ЗСУ з'явиться нова окрема штурмова військова частина  Синоптики попереджають про негоду 18 квітня: де будуть грози, мокрий сніг і "мінус"  Байден опинився по один бік із Путіним: Bloomberg про помилкові кроки Білого дому  Ситуація на східному фронті значно погіршилася – The New York Times оприлюднила три ключові проблеми України  Бити, поки не зрозуміють: Воллес назвав єдиний варіант протидії ударам РФ та Ірану  Заморозки і не тільки: синоптики розповіли про погоду у найближчі дні  Комітет розвідки США після секретної наради закликав негайно забезпечити допомогу Українівсі новини дня
Політика
Росія
24.10.2021 682

У Путіна визнали, що не можуть перешкодити зближенню України та НАТО

У президента Росії Володимира Путіна визнали, що Москва не може перешкодити зближенню України і НАТО. Але має мінімізувати наслідки цього процесу для себе.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на "РИА Новости".

Повідомляється, що з такою заявою виступив прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков.

"Ми не можемо цьому перешкодити. І це неможливо. Але ми можемо мінімізувати наслідки таких кроків для нашої країни. У мене немає сумніву, що - нехай лише продовжиться далі зближення України і НАТО - в Росії буде зроблено все, що необхідно", - заявив він.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Путіна визнали, що не можуть перешкодити зближенню України та НАТО 5.00 5 1
Політика / Росія
24.10.2021 682
Еще материалы раздела «Росія»