<
НОВИНИ ДНЯ: Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусі  Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозом  Печиво з шоколадною крихтою: дуже простий рецепт  В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°  В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюанс  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Новий закон про мобілізацію: хто втратить відстрочку та які зміни для її отриманнявсі новини дня
Політика
Світ
26.10.2021 456

У джунглях Колумбії упіймали наркобарона

Шукали усім світом, а знайшли у джунглях Колумбії. У Південній Америці впіймали знаменитого наркобарона Дайро Антоніо Усугу, відомого як Отоніель.

61767cb53f7a3_26.10.21

Ховався у притулку у тропічному лісі, а в цей час на нього полювали сотні поліцейських і військовиків. Захоплювали гангстера масштабно: підняли два десятки вертольотів і десять безпілотників, а річки перекрили бойові кораблі. Під час операції вбили одного поліцейського.

Отоніель був найнебезпечнішим наркобароном у світі. На його арешт видали 132 ордери. За голову Сполучені Штати обіцяли 5 мільйонів доларів – 10 років не могли упіймати. Тепер передадуть Америці – йшлося у новинах «Сьогодні» на каналі «Україна».

«На совісті цього злочинця понад 200 життів поліцейських. Нині я звертаюся до всіх, хто переховується – краще самі здайтеся в руки правосуддя. Ми не ведемо переговорів з терористами та наркоторговцями», – заявив Іван Дуке, президент Колумбії.

Оценка материала:

5.00 / 1
У джунглях Колумбії упіймали наркобарона 5.00 5 1
Політика / Світ
26.10.2021 456
Еще материалы раздела «Світ»