<
НОВИНИ ДНЯ: Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценарії  Боррель пояснив, чому США не збиватимуть російські ракети над Україною  Місія Juno NASA відобразила вулканічний світ супутника Юпітера  "Погрілися, пора померзнути": синоптик прогнозує потужну негоду в Україні  Як F-16 вплинуть на перебіг війни в Україні: Євлаш пояснив  "Погрілися, пора померзнути": синоптикиня уточнила прогноз погоди в Україні на четвер  Синоптик назвала точну дату, коли в Україні очікуються заморозкивсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
27.10.2021 456

У столиці до тепла вже підключили 70% будинків

У Києві опалення вже підключили у 70% житлових будинків, що обслуговуються комунальними підприємствами.

Як передає Укрінформ, про це поінформував заступник голови КМДА Петро Пантелеєв під час інспекції реконструйованого центрального теплового пункту на вулиці Багговутівській, 3/15, повідомляє пресслужба КМДА.

"Станом на ранок 26 жовтня опалення увімкнули у 5,6 тисячі житлових будинків, що обслуговуються комунальними керуючими компаніями, що складає 70%", - сказав Пантелеєв.

Він також зауважив, що до тепла підключено 700 будинків ОСББ, ЖБК, відомчих інвестиційних тощо, що складає 20%.

«Ці будинки, як і заклади соціальної сфери – дитсадки, лікарні й школи, підключаються за індивідуальними заявками органів правлінь. Без відповідних звернень будинки підключити не можуть. Тому я закликаю представників органів правлінь, управителів будинків або подати відповідну заявку, або поінформувати мешканців будинку про дату старту опалення», – сказав Пантелеєв.

Як повідомлялося, з 23 жовтня у столиці розпочали підключення житлових будинків до тепла.

Оценка материала:

5.00 / 1
У столиці до тепла вже підключили 70% будинків 5.00 5 1
Життя та Стиль / Столиця
27.10.2021 456
Еще материалы раздела «Столиця»