<
НОВИНИ ДНЯ: Україна тисне на Байдена, щоб отримати дозвіл бити по РФ: що кажуть в Білому домі  Як приготувати відбивні з ідеальним щільним кляром  ЗСУ атакували секретну військову базу РФ у горах Криму: що про це відомо  В Україні 16 травня переважно без опадів, вдень до +18°  В Києві стане тепліше: прогноз на 16 травня  Натяк на потепління: як зміниться погода в Україні 16 травня  Спочатку — дощі: в Україні прогнозують потепління до +22 градусіввсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
27.10.2021 718

Інстаграм та ковбаса: Дядя Жора розповів, через що свариться із дружиною

Шоумен Дядя Жора та його дружина Наталія Мічковська розповіли журналістам програми «Зірковий шлях», яка виходить на телеканалі «Україна» у будні, що їх змушує сваритися один з одним.

6110d6d765d03_zhora_27.10.21

Шоумен Вадим Мічковський, у народі Дядя Жора, двічі одружився зі спортсменкою, активісткою і просто красунею Наталією Мічковською. Цього року пара відсвяткувала порцелянове весілля – 20 років разом, і на честь ювілею вони знову обмінялися обітницями. Вадим та Наталія познайомились у юнацькі роки у рідному місті Хмельницький. Вони 4 роки просто дружили, потім почали зустрічатися, а за деякий час побралися. За 20 років подружнього життя вони народили трьох дітей і пережили досить важкі періоди. 2 операції Наталії – восьмигодинна на серці та видалення міоми. У Дяді Жори торік стався  інсульт, але на щастя все минулося. Ця дружна родина для багатьох є зразковим прикладом. Та є у пари і причини для сварок.

«Це ведення інстаграму. Наталка блогер, в неї блог правильного харчування, і вона веде свій блог по-своєму. В мене свій підхід до свого блогу, до своєї аудиторії. Я шоумен, ведучий, і так само в мене там і гумор, різні іграшки, конкурси, інтерактивчики. І оце ми тут сперечаємося. Бо Наталка каже: «Ти неправильно це робиш». Кажу їй: «Реакція є, аудиторії це подобається», - поділився із журналістами каналу «Україна» Дядя Жора.

Та соцмережі не єдине, через що пара може сперечатися.

«Його впертість. Те, що він вважає, що тільки так, дуже важко йому довести протилежне, - розповіла Наталія Мічковська і додала, - але я впевнена, що його теж в мені це дратує. Тому що я теж вперта».

Жінка шоумена активно виступає за правильне харчування та здоровий спосіб життя, тому їжа теж спірна тема у родині.

«Забороняє мені ковбасу їсти. Це дуже дратує. Бо я люблю м’ясо, ковбасу, як і будь-який чоловік нормальний. А Наташка своїм оцим правильним харчуванням мене постійно допікає. У нас боротьба така йде. «Знов ковбаса, я викину». І викидає. Кажу: «Куди викидаєш? Цілий кусок грудинки, ти що?!». Це ж як кусок відірвали від тебе і викинули», - сказав Мічковський на телеканалі «Україна».

Дивіться «Зірковий шлях» в ефірі каналу «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
Інстаграм та ковбаса: Дядя Жора розповів, через що свариться із дружиною 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
27.10.2021 718
Еще материалы раздела «Афіша»