<
НОВИНИ ДНЯ: На вихідних в Україні дощитиме, на сході вдень до +22°  Коли у школах Києва продзвенить останній дзвоник: названа дата  Україна може почати отримувати кредитні кошти від США вже у другій половині 2024 року  Коли до України знову повернеться тепло: відповідь метеорологині  Кримському мосту приготуватися? Експерт назвав мету удару ЗСУ по Джанкою  Крига скресла: у США знову згадали про допомогу Україні – коли буде результат  Естонський генерал впевнений, що його країна здобула б перемогу у війні з Росієювсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
28.10.2021 740

Ведуча каналу «Україна» Лілія Ребрик показала пристрасть з чоловіком

Ведуча програми «Ранок з Україною», яка виходить у будні о 6:30 на каналі «Україна», акторка Лілія Ребрик поділилась відео ефектного танцю з чоловіком, хореографом Андрієм Диким.

61795e628cc6d_liliya_rebryk_i_andriy_dykyi_28.10.21

Цього року Лілія Ребрик і Андрій Дикий святкуватимуть 10-ту річницю одруження. Пара не приховує своїх ніжних почуттів від фоловерів, навіть навпаки – ведуча програми «Ранок з Україною» вважає, що коли ти щасливий, цим хочеться поділитись з усім світом. А щаслива вона поряд зі своїм чоловіком та їхніми двома прекрасними донечками.

На своїй сторінці в соцмережі Лілія поділилась відеобекстейджем зі зйомок каналу «Україна», на якому вони з Андрієм продемонстрували пристрасний танець.

«Те, що залишається за кадром, бо таких обкладинок ще не вигадали», – залишила короткий підпис до посту Лілія Ребрик.

Який сюрприз вона приготувала для шанувальників та як вони з чоловіком планують відсвяткувати рожеве весілля – цими подробицями пара обіцяє поділитися вже скоро.

Дивіться програму «Ранок з Україною» у будні о 6:30 на телеканалі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
Ведуча каналу «Україна» Лілія Ребрик показала пристрасть з чоловіком 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
28.10.2021 740
Еще материалы раздела «Афіша»