<
НОВИНИ ДНЯ: Україна тисне на Байдена, щоб отримати дозвіл бити по РФ: що кажуть в Білому домі  Як приготувати відбивні з ідеальним щільним кляром  ЗСУ атакували секретну військову базу РФ у горах Криму: що про це відомо  В Україні 16 травня переважно без опадів, вдень до +18°  В Києві стане тепліше: прогноз на 16 травня  Натяк на потепління: як зміниться погода в Україні 16 травня  Спочатку — дощі: в Україні прогнозують потепління до +22 градусіввсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
29.10.2021 491

«Викликаю таксі та їду додому»: Андрій Данилко погрожується залишити гіпершоу «МАСКА»

Улюблене шоу мільйонів «МАСКА», яке виходить щосуботи о 21:00 на телеканалі «Україна», вже змушує глядачів та зіркових детективів ретельно працювати над загадками від учасників. Під час першого ефіру Андрій Данилко не висловив майже жодної версії щодо людей, які ховаються під масками, та готовий був навіть покинути шоу. Розпал пристрастей починається. 

617a5c9a3b7ae_andriy_danylko2_29.10.21

На початку першого випуску нового сезону гіпершоу «МАСКА» Андрій Данилко відверто зізнався – довго думав, чи варто йому повертатись у популярний проєкт.

«Ще зранку я думав, що не братиму участь у другому сезоні шоу. Я вам поясню. Справа в тому, що я дуже зайнятий, проте мені так подобається проєкт, я радий, що він став настільки популярним – діти просто обожнюють його! До мене навіть приходили листи з малюнками норки, сонечка... От я і подумав – у нас так мало дитячого контенту на телебаченні, тому я маю бути тут», – зізнався зірковий детектив шоу «МАСКА» Андрій Данилко.

Та вже через кілька виступів артист засумнівався у своєму рішенні та пожартував:

«Сиджу і розумію – час викликати таксі та їхати додому. Я сьогодні не можу розгадати нікого – це жах якийсь. Поки дивитимусь та переварюватиму інформацію», – прокоментував Андрій Данилко в ефірі каналу «Україна».

Дивіться новий випуск найзірковішого і найзагадковішого на українському телебаченні шоу «МАСКА» вже 30 жовтня о 21:00 на каналі «Україна»!

Оценка материала:

5.00 / 1
«Викликаю таксі та їду додому»: Андрій Данилко погрожується залишити гіпершоу «МАСКА» 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
29.10.2021 491
Еще материалы раздела «Афіша»