<
НОВИНИ ДНЯ: Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталівсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
29.10.2021 646

У ток-шоу «Говорить Україна» дізнаються, чи причетний до смерті 29-річної красуні її наречений

В ексклюзивному випуску ток-шоу «Говорить Україна» з ведучим Олексієм Сухановим, який глядачі побачать на телеканалі «Україна» у п’ятницю, 29 жовтня, розкриються подробиці останньої ночі життя 29-річної Олени. Півтора року тому Олена поїхала до столиці на заробітки, а через рік мати вже забрала її з моргу. Тетяна впевнена, що доньку вбив її співмешканець, який її ревнував та навіть не відпускав побачитися із матір’ю. Мати Олени не вірить у справедливе розслідування, адже поліція ймовірного вбивцю просто відпустила. Від чого насправді померла донька Тетяни? Хто понесе покарання та до чого тут траса та пігулки, стане відомо у студії ток-шоу.

60e69e3d3631c_oleksiy_29.10.21

Тетяні одного дня подзвонили з поліції зі страшною новиною – її донька у морзі. Жінка одразу поїхала за тілом, а коли побачила дочку, то в очі кинулися численні синці та подряпини. Мама померлої переконана, що винний у трагедії коханий її доньки Іван.

За словами Тетяни, донька одного разу промовилась у телефонній розмові, що Іван її дуже ревнує та контролює кожен її крок.

«Донька так і не зізналася, чи бив її Іван, та, коли ми зідзвонювались по відеозв’язку, я бачила в неї на обличчі добрячий синець на щоці під оком. Олена тоді виправдовувалась, що цю травму отримала на роботі. Я ж спитала прямо: «Це тебе Іван побив?». Взагалі вона була дуже скритна. Я серцем відчувала, що нічим добрим ця історія не закінчиться. Вже після смерті Олени я почала шукати людей, які б мені розповіли щось про цього Івана. І знайшла жінку з його села, яка розповіла мені, що Іван неодноразово знущався з моєї доньки, вона втікала від нього, але він її знаходив», - говорить Тетяна на каналі «Україна».

У січні 2020 року Олена поїхала на роботу до Києва. Там вона працювала в охороні на будівництві. Стежила, щоб на територію не заходили чужі люди та не розкрадали матеріали. Там і познайомилася із Іваном. З того часу Олена жодного разу не приїжджала додому. У загиблої залишився 5-річний син, якого тепер виховує її мама. Тетяна говорить, що її дочці не щастило з чоловіками, які завжди були набагато старші за неї. Олена була дуже красива та спокійна дівчина, але по життю їй не щастило. Всі в її селі казали, що такої вроди, як у неї ще не бачили.

Іван, якого звинувачують у смерті Олени, заперечує свою причетність до трагедії. Чоловік розповів, що кохана мала проблеми зі здоров’ям та сумнівне минуле.

«У Олени були проблеми з серцем, вона часто казала, що її коле щось у серці, але до лікаря вона не зверталась. Казала, що їй болить спина і показувала в районі нирок. Але вона не хотіла лікуватися, взагалі не зважала на це, як я її не вмовляв. Я Олену любив, люблю і буду любить до останнього мого подиху. Я пробачав Олені всі її витівки. Вона була повією, я це знав. Я навіть забирав її з траси. Олена неодноразово ходила на трасу. Вона з 14 років торгувала своїм тілом, аби заробити собі трішки грошей. Неодноразово мені зраджувала», - говорить чоловік, який розповів подробиці останньої ночі життя померлої.

Чому Олена приймала пігулки жменями, що написано в офіційному документі про причину смерті жінки та що покаже поліграф, який пройде Іван, глядачі телеканалу «Україна» дізнаються у п’ятницю.

Дивіться ток-шоу «Говорить Україна» з Олексієм Сухановим на каналі «Україна» у будні о 20:10! 

Оценка материала:

5.00 / 1
У ток-шоу «Говорить Україна» дізнаються, чи причетний до смерті 29-річної красуні її наречений 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
29.10.2021 646
Еще материалы раздела «Афіша»