<
НОВИНИ ДНЯ: Веніславський розповів, як запуск е-кабінету вплине на черги в ТЦК та проходження ВЛК  Як приготувати мариновані огірки за 3 хвилини: блогерка перевірила популярний рецепт  В Україну йде потепління, але в середу погода ще піднесе неприємний сюрприз  Як помолитися про захист військових: найсильніші молитви-обереги для воїнів  В Україні у середу переважно без опадів, подекуди заморозки  Де в Україні знову будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 15 травня  Експерт назвав два головні завдання, які стоять перед наступником Шойгувсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
29.10.2021 550

З рожевим волоссям і в міні-сукні: Оля Полякова підкорила елегантним образом у гіпершоу «МАСКА»

Співачка Оля Полякова – знана любителька перевтілень. Та якщо зазвичай вона обирає яскраві й епатажні вбрання, то цієї суботи, 30 жовтня, о 21:00 у другому випуску найзагадковішого на українському телебаченні шоу «МАСКА», яке виходить на каналі «Україна», Оля з’явиться у досить лаконічній, але неймовірно сексуальній сукні.

Polyakova_29.10.21

Для нового випуску гіпершоу «МАСКА» його зірковий детектив обрала стримане та водночас ефектне вбрання. Силуетна сяюча сукня повністю прикриває руки, шию і декольте Олі, зате оголює її довгі ноги. Співачка доповнила лук оригінальними туфлями-човниками та довгими мерехтливими сережками. Скажемо чесно: бачити артистку в такому лаконічному образі досить незвично, та безумовно їй дуже личать і такі вбрання.

«У «МАСЦІ» я буду різна! Обожнюю змінюватись і цим мені дуже подобається наше шоу, бо тут можливо все – міняти колір волосся, міняти свій характер. На сцену я не можу вийти в чорній перуці, бо все-таки я жінка-суперблондинка, а в «МАСЦІ» я можу робити все!» – розповіла зірковий детектив проєкту Оля Полякова в інтерв’ю каналу «Україна».

Вражає не менше і б’юті-образ співачки у голлівудському стилі. Її рожеві локони вкладені на одну сторону, очі підкреслені улюбленими стрілками Олі, а губи нафарбовані помадою глибокого сливового кольору.

Нагадаємо, Оля Полякова разом зі своїми колегами зірковими детективами NK | Настею Каменських, Олегом Винником, Андрієм Данилком і DZIDZIO розгадує знаменитостей під масками у масштабному проєкті каналу «Україна».

Дивіться новий випуск найзірковішого і найзагадковішого на українському телебаченні шоу «МАСКА» цієї суботи, 30 жовтня, о 21:00 на каналі «Україна»!

Оценка материала:

5.00 / 1
З рожевим волоссям і в міні-сукні: Оля Полякова підкорила елегантним образом у гіпершоу «МАСКА» 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
29.10.2021 550
Еще материалы раздела «Афіша»