<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп винен у кримінальній справі: чи зможе він балотуватися в президенти США  Вибори в Європарламент. Хто бере участь та яка позиція партій щодо України  Допомога Україні від Швеції: Київ отримає два літаки РЛС  Зеленський сказав, чи збільшилася мобілізація після нового закону  В Україні буде багато дощів з грозами: прогноз погоди на початок червня  Україну в останній день весни накриють грози, а літо почнеться із спеки: синоптикиня дала прогноз  Весна прощається грозовими дощами: прогноз погоди в Україні в останній день травнявсі новини дня
Політика
Україна
29.10.2021 785

Росія доставила нову партію зброї в ОРДЛО, - розвідка

В українській розвідці повідомили, що Росія ремонтує військову техніку бойовиків і доставила в ОРДЛО нову зброю. Росія продовжує нарощувати боєздатність бойовиків.

Про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на прес-службу Головного управління розвідки Міноборони.

Росія після ремонту повернула бойовикам понад 10 одиниць бойових машин піхоти і бронетранспортерів, доставила понад 5,5 тисяч тонн пального, нові партії озброєння та боєприпасів.

Серед зброї:

  • протитанкові керовані ракети,

  • боєприпаси до 122-мм ракетних систем залпового вогню та 152-мм артилерійських систем,

  • набої для великокаліберних кулеметів і снайперських гвинтівок,

  • протипіхотні міни ОЗМ-72 та МОН-52,

  • безпілотні літальні апарати "Орлан-10" і "Гранат-1".

Крім того, для відновлення броньованої бойової техніки до ремонтно-відновлювальних підрозділів противника з території РФ завозились танкові двигуни, запасні частини та акумуляторні батареї.

Оценка материала:

5.00 / 1
Росія доставила нову партію зброї в ОРДЛО, - розвідка 5.00 5 1
Політика / Україна
29.10.2021 785
Еще материалы раздела «Україна»