<
НОВИНИ ДНЯ: Портников назвав причини, чому США нарешті проголосували за допомогу Україні  Байден у розмові з Зеленським дав дві важливі обіцянки: чого чекати Україні  В Україну повертається тепло - 23 квітня вдень уже буде до +21°  Погодний апокаліпсис: Україну накрив потужний циклон, що це означає  Швидкісний режим на дорозі: поліція нагадала про штрафи та пояснила, як їх уникнути  Чи буде початок квітня теплішим за останній місяць весни: метеорологиня про погоду у травні  "Не хвилюйтесь, точно будуть": посол Данії сказав, коли Україна отримає F-16всі новини дня
Політика
Україна
29.10.2021 543

Позбавлення Разумкова мандата розглянуть на з'їзді партії - Корнієнко

На з’їзді партії Слуга народу вирішуватиметься питання про позбавлення колишнього голови Верховної Ради Дмитра Разумкова депутатського мандата. Це залежатиме від подальших голосувань екс-спікера.

Про це в інтерв'ю Суспільному сказав перший заступник Голови Верховної Ради, голова партії Слуга народу Олександр Корнієнко.

За його словами, врахувати, чи продовжуватиме позафракційний нардеп Разумков свою діяльність відповідно до програми партії Слуга народу, запропонував Давид Арахамія.

Корнієнко додав, що Разумков не голосував за низку рішень, передбачених партійною програмою.

"Ми бачимо, що Дмитро Олександрович не голосував за нову редакцію закону про Національне антикорупційне бюро, яке передбачає посилення та реформу антикорупційних органів. Вона точно була в наших програмах. Такі приклади вже є. А визначатиме з'їзд партії, якщо таке питання порушиться. Тому що це не компетенція голови партії чи голови політради партії. Це компетенція виключно з'їзду", - сказав голова партії.

Оценка материала:

5.00 / 1
Позбавлення Разумкова мандата розглянуть на з'їзді партії - Корнієнко 5.00 5 1
Політика / Україна
29.10.2021 543
Еще материалы раздела «Україна»