<
НОВИНИ ДНЯ: Перший в історії: шокувальні деталі справи американського злочинця Трампа  У Зеленського підтвердили дозвіл бити по території РФ американською зброєю  Дощ, місцями гроза та до +28°С: прогноз погоди по Київщині на 2 червня  Нестійка погода: українцям дали прогноз на початок літа  Україну в останній день весни накриють грози, а літо почнеться із спеки: синоптикиня дала прогноз  Весна прощається грозовими дощами: прогноз погоди в Україні в останній день травня  Не паркуйся де попало: який розмір штрафів за порушення правилвсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
31.10.2021 553

Київ із завтрашнього дня йде на локдаун

Київ з 1 листопада переведений у "червону" зону карантину. На мешканців столиці чекають суворі обмеження.

З понеділка заклади харчування, готелі, заклади соцзахисту, спортзали, фітнес-центри, ЦПАУ, управління праці та соцзахисту, управління Пенсійного фонду, масові заходи, торгові центри можна буде відвідувати лише з негативним ПЛР-тестом або COVID-сертифікатом.

Метрополітеном, наземним комунальним та приватним транспортом Києва можна буде скористатися також лише за наявності COVID-сертифікату або негативного ПЛР-тесту.

Що стосується роботи торгово-розважальних центрів, то діти та підлітки зможуть відвідувати їх лише у супроводі дорослого, який має або COVID-сертифікат, або негативний ПЛР-тест.

Школярі з 1-го по 11-й клас із понеділка переходять на дистанційне навчання. Дитсадки продовжать роботу у звичайному режимі за умови вакцинації 100% персоналу.

Оценка материала:

5.00 / 1
Київ із завтрашнього дня йде на локдаун 5.00 5 1
Життя та Стиль / Столиця
31.10.2021 553
Еще материалы раздела «Столиця»