<
НОВИНИ ДНЯ: Мобілізація в Україні: чому за кермо тролейбусів хочуть посадити 18-річних і до чого тут універсальні жінки  До України повертається потепління: чи скрізь погода потішить 17 травня  Мобілізація по-новому 2024: скількох чоловіків призвуть на війну та якими методами  Блінкен зробив гучну заяву про удари по РФ американською зброєю  Російська пропагандистка Симоньян уже “знайшла” причетних до замаху на Фіцо  Короткочасні грози з проясненнями: синоптик дала прогноз погоди в Україні на 17 травня  Україна тисне на Байдена, щоб отримати дозвіл бити по РФ: що кажуть в Білому домівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
31.10.2021 712

У "червоній" зоні карантину 15 областей України

У "червоній" зоні карантину в Україні знаходяться 15 областей, в "помаранчевій - вісім", у "жовтій" зоні лише два регіони.

Про це повідомляє прес-служба МОЗ.

Так, у "червоній" зоні Херсонська, Одеська, Запорізька, Донецька, Дніпропетровська, Сумська, Миколаївська, Рівненська, Житомирська, Івано-Франківська, Київська, Луганська, Хмельницька, Чернігівська, Львівська.

У цих регіонах забороняється робота закладів громадського харчування (крім доставки та на виніс), ТРЦ та інших розважальних закладів, закладів освіти (крім початкових шкіл та дитсадків), непродовольчих ринків та магазинів, спортзалів, басейнів та фітнес-центрів, закладів культури, крім культурних заповідників, проведення кіно- та відеозйомки.

Однак якщо 100% працівників та відвідувачів зазначених установ будуть повністю вакциновані або матимуть негативний тест на коронавірус – обмеження не діють.

У "помаранчевій" зоні карантину знаходяться Вінницька, Волинська, Полтавська, Тернопільська, Харківська, Черкаська, Чернівецька області та Київ.

Однак із завтрашнього дня, 1 листопада, столиця перейде до "червоної" зони.

У "жовтій" зоні залишилися лише Кіровоградська та Закарпатська області.

Оценка материала:

5.00 / 1
У "червоній" зоні карантину 15 областей України 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
31.10.2021 712
Еще материалы раздела «Суспільство»