<
НОВИНИ ДНЯ: Які мінімальні пенсії в Україні 2024 року: від чого залежить розмір, скільки отримують українці  Чи реально мобілізуватися на цивільну посаду в армії: в Міноборони відповіли  Погода в Україні зміниться: синоптик розказала, до чого готуватись  Мобілізація працівників: кого не призвуть до війська  Мобілізація в Україні: чому за кермо тролейбусів хочуть посадити 18-річних і до чого тут універсальні жінки  До України повертається потепління: чи скрізь погода потішить 17 травня  Мобілізація по-новому 2024: скількох чоловіків призвуть на війну та якими методамивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
01.11.2021 502

Хакеру запропонували стажування в Мінцифрі

Несподіваний поворот у справі творця фальшивої версії застосунку «Дія». 21-річному хакеру, якого затримали у середу, запропонували стажування у Міністерстві цифрової трансформації. Міністр Михайло Федоров пояснив – програміста планують перевиховати. Той має досвід у діджитал-маркетингу і знається на дизайні інтерфейсів. Парубку запропонували попрацювати із кількома соціальними проєктами Мінцифри.

«Одні із перших завдань – зробити багато різного дизайну соціальної реклами для кампаній за вакцинацію та проти вживання молоддю алкоголю. Призначимо у Мінцифрі куратора, який контролюватиме роботу. Спробуємо направити його можливості у потрібне русло», – заявив Михайло Федоров, Міністр цифрової трансформації.

Яку платню отримуватиме новий стажер у Мінцифрі не повідомили, але попередили – так потрапити до них на роботу більше не можна. Покарання за підробку «Дії» хакеру не уникнути. Ймовірно отримає умовний термін до 6 років – повідомили у новинах «Сьогодні» на каналі «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Хакеру запропонували стажування в Мінцифрі 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
01.11.2021 502
Еще материалы раздела «Суспільство»