<
НОВИНИ ДНЯ: Опади відступлять: Гідрометцентр розповів про погоду на Київщині  Спека відступає: 13 червня в Україні стане свіжіше  Удари України вглиб Росії: Світан назвав необхідну зброю, яка зможе діставати аж до Уралу  Зеленський хоче до зими відновити усі зруйновані енергооб'єкти, які можливо  Дощі, а подекуди навіть грози: якою буде погода в Україні 13 червня  Україну накриють зливи з градом і шквалами: синоптикиня уточнила прогноз на вівторок  Зливи, град та шквали: синоптик попередила про небезпечні опади та похолоданнявсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
02.11.2021 643

У Києві пояснили дистанційку в школах: хочуть уникнути локдауну з зупинкою транспорту

Дистанційне навчання у школах Києва стало вимушеним кроком, ухваленим з огляду на рекомендації лікарів. Таким чином столична влада хоче уникнути запровадження ще жорсткішого локдауну з зупинкою громадського транспорту.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Валентина Мондриївського, заступника мера Києва.

Як пояснив представник КМДА, працівники освіти у Києві вакциновані на понад 90%, а от серед решти містян рівень вакцинації удвічі менший, а тому є ризик захворіти й потрапити до лікарні в тяжкому стані. Тому влада міста відправила школи на дистанційне навчання, щоб зупинити зростання захворюваності.

"За один-два тижні таких обмежень ми, можливо, зможемо подолати стрімке розповсюдження хвороби та уникнути більш серйозного локдауну із зупинкою громадського транспорту", - наголосив він.

Водночас у КМДА заявили, що учні столичних шкіл повернуться за парти виключно за умови, що це не спричинить нову хвилю захворюваності.

Нагадаємо, Київ запровадив з 1 листопада дистанційне навчання з 1 по 11 клас. Голова столичної Держспоживслужби Олег Рубан розповів, коли учні повернуться до школи.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Києві пояснили дистанційку в школах: хочуть уникнути локдауну з зупинкою транспорту 5.00 5 1
Життя та Стиль / Столиця
02.11.2021 643
Еще материалы раздела «Столиця»