<
НОВИНИ ДНЯ: Веніславський розповів, як запуск е-кабінету вплине на черги в ТЦК та проходження ВЛК  Як приготувати мариновані огірки за 3 хвилини: блогерка перевірила популярний рецепт  В Україну йде потепління, але в середу погода ще піднесе неприємний сюрприз  Як помолитися про захист військових: найсильніші молитви-обереги для воїнів  В Україні у середу переважно без опадів, подекуди заморозки  Де в Україні знову будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 15 травня  Експерт назвав два головні завдання, які стоять перед наступником Шойгувсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
02.11.2021 583

У "Дії" з'явилася можливість отримати COVID-сертифікат на підставі ПЛР-тестів

У додатку "Дія" з'явилася можливість отримати COVID-сертифікат на підставі результату ПЛР-тесту. На першому етапі функція працює в режимі бета-тестування.

3j0a0641_id65155_1300x867_6_650x410_1_650x410_02.11.21

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на главу Міністерства цифрової трансформації України Михайла Федорова.

За його словами, "Дія" і лабораторії "ДІЛА", "Ескулаб", "Смартлаб" і "Дніпролаб" починають бета-тестування COVID-сертифікатів на підставі результатів ПЛР-тестів.

"Якщо ви в останні 72 години зробили ПЛР в цих лабораторіях, то тестуйте, як генерується сертифікат, і надсилайте свій фідбек", - написав міністр.

Реєстрація на бета-тестування нового виду COVID-сертифіката в "Діі" доступна за посиланням: team.diia.gov.ua.

Міністр зазначив, що після завершення бета-тестування в додатку можна буде підтягнути ПЛР-тести та інших лабораторій. Відомство разом з МОЗ та Національною службою здоров'я України (НСЗУ) працює над їх підключенням.

"Сертифікат діятиме 72 години. Тільки не забувайте оновлювати "Дію", - нагадав Федоров.

Зазначимо, за останні 4 дні в додатку та на державному порталі "Дія" сертифікати про вакцинацію згенерували 1 мільйон українців.

Оценка материала:

5.00 / 1
У "Дії" з'явилася можливість отримати COVID-сертифікат на підставі ПЛР-тестів 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
02.11.2021 583
Еще материалы раздела «Суспільство»