<
НОВИНИ ДНЯ: Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценарії  Боррель пояснив, чому США не збиватимуть російські ракети над Україною  Місія Juno NASA відобразила вулканічний світ супутника Юпітера  "Погрілися, пора померзнути": синоптик прогнозує потужну негоду в Україні  Як F-16 вплинуть на перебіг війни в Україні: Євлаш пояснив  "Погрілися, пора померзнути": синоптикиня уточнила прогноз погоди в Україні на четвер  Синоптик назвала точну дату, коли в Україні очікуються заморозкивсі новини дня
Бізнес
Економіка
02.11.2021 873

Газпром відмовився збільшити постачання: газ дорожчає

Ціна на газ у Європі зростає у вівторок, 2 листопада, після відмови Газпрому бронювати додаткову транзитну потужність через Україну та Польщу на перший квартал 2022 року.

Так, ціна грудневого ф'ючерсу на хабі TTF у Нідерландах зросла до $820 за 1 тис. куб. м із $803. При цьому вартість газу швидко повернулася до рівня $800 за 1 тис. куб. м.

Напередодні стало відомо, що Газпром майже на третину знизив транзит газу через Україну з листопада.

Також Газпром не відреагував на пропозиції Оператора ГТС України збільшити транзит до Угорщини після аварії на газопроводі в Болгарії.

Оценка материала:

5.00 / 1
Газпром відмовився збільшити постачання: газ дорожчає 5.00 5 1
Бізнес / Економіка
02.11.2021 873
Еще материалы раздела «Економіка»