<
НОВИНИ ДНЯ: Трампу загрожує увʼязнення через розголошення інформації про суд  Лукашенко тікає до Януковича?: диктатор звів нову "хату" у РФ, яку видно навіть з космосу  Укргідрометцентр прогнозує зміну погоди в Україні: до чого готуватись  Сильні заморозки скують Україну: названо три області, де буде найхолодніше  8 травня Україну накриє антициклон: що буде з погодою  Синоптики попереджають про заморозки  "Безвідповідальна риторика". Пентагон відреагував на майбутні ядерні навчання РФвсі новини дня
Політика
Україна
03.11.2021 570

Українська армія готова до нового витка бойових дій, - командувач ОС

Збройні сили України підготовлені до ескалації з боку Російської Федерації. Оборонні й контр-наступальні операції також готові.

1___4608_650x410_03.11.21

Про це пише РБК-Україна з посиланням на слова генерал-лейтенанта Збройних сил України Олександра Павлюка, командувача Об’єднаних сил.

За словами Павлюка, військові України достатньо підготовлені не лише до ескалації на кордоні, але й до контр-наступальної операції.

"Ми готові до ескалації, готові до нового витка бойових дій. Крім стабілізаційної операції, в нас готова оборонна операція, по можливості проведемо і контр-наступальну операцію. Війська до цього готові", - заявив командувач ОС.

Нагадаємо, що РБК-Україна повідомляло про те, що Пентагон спостерігає за ситуацією на кордоні України з Росією.

Оценка материала:

5.00 / 1
Українська армія готова до нового витка бойових дій, - командувач ОС 5.00 5 1
Політика / Україна
03.11.2021 570
Еще материалы раздела «Україна»