<
НОВИНИ ДНЯ: Трампу загрожує увʼязнення через розголошення інформації про суд  Лукашенко тікає до Януковича?: диктатор звів нову "хату" у РФ, яку видно навіть з космосу  Укргідрометцентр прогнозує зміну погоди в Україні: до чого готуватись  Сильні заморозки скують Україну: названо три області, де буде найхолодніше  8 травня Україну накриє антициклон: що буде з погодою  Синоптики попереджають про заморозки  У Міноборони назвали шість видів доплат для українських військовихвсі новини дня
Політика
Україна
03.11.2021 432

МОЗ доручили інформувати українців про ситуацію з киснем і ліжками

Голові МОЗ України Віктору Ляшку доручили інформувати українців про ситуацію з киснем і ліжко-місцями в лікарнях. Крім того, міністр повинен надавати громадськості дані про виплату надбавок медикам.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Офіс президента.

Зазначається, що мова про це йшла в ході селекторної наради з питань протидії коронавірусу під головуванням Зеленського.

"Глава держави зазначив, що міністр охорони здоров'я повинен акцентувати увагу засобів масової інформації та суспільства на ситуації з ліжко-місцями і використанням кисню в медичних установах", - йдеться в повідомленні ОП.

Міністру також доручено інформувати громадськість про виплату надбавок медикам у розмірі 300%.

Оценка материала:

5.00 / 1
МОЗ доручили інформувати українців про ситуацію з киснем і ліжками 5.00 5 1
Політика / Україна
03.11.2021 432
Еще материалы раздела «Україна»