<
НОВИНИ ДНЯ: В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYT  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітнявсі новини дня
Життя та Стиль
Події
04.11.2021 785

Аварія літака у Росії: МЗС підтверджує, що на борту було двоє українців

На борту літака Ан-12, який розбився поблизу Іркутська в Російській Федерації, було двоє українців.

Як передає Укрінформ, це підтвердив речник Міністерства закордонних справ України Олег Ніколенко у Твітері.

“За попередньою інформацією, в складі екіпажу АН-12, який розбився біля Іркутська, були двоє українців”, - написав Ніколенко.

Він повідомив, що Консульство України в Новосибірську встановило зв'язок із Міністерством Російської Федерації у справах цивільної оборони, надзвичайних ситуацій, очікує результати ідентифікації жертв та з’ясовує обставини катастрофи.

Також Ніколенко опублікував номер «Гарячої лінії» консульства для родичів: +79133791293.

Як повідомляв Укрінформ, під час катастрофи Ан-12 під Іркутськом загинули семеро людей, з них двоє українців. Авіакатастрофа сталася 3 листопада.

Оценка материала:

5.00 / 1
Аварія літака у Росії: МЗС підтверджує, що на борту було двоє українців 5.00 5 1
Життя та Стиль / Події
04.11.2021 785
Еще материалы раздела «Події»