<
НОВИНИ ДНЯ: Ізраїль не вчиняє геноцид у Секторі Газа, - Байден  В Міноборони закликали військових не встановлювати "Резерв+": в чому причина  Податок на "бездітність", педалі для в'язнів, штрафи за кондиціонери: все про скандальні пропозиції нардепа Гривка  Слойки з полуницею: простий рецепт  Помер президент Ірану – союзник Путіна: як це може вплинути на війну Росії проти України  Гетманцев пояснив, хто отримає право на "економічне бронювання" від мобілізації  Наступ РФ, запізніла допомога Заходу та заборона бити по Росії: головне з інтерв’ю Зеленськоговсі новини дня
Політика
Україна
05.11.2021 705

Житомирський бронетанковий починає серійне виробництво корпусів для БТР-4Е

Житомирський бронетанковий завод пройшов кваліфікаційні випробування та отримав можливість серійного виготовлення корпусів для українських броньованих машин БТР-4Е.

630_360_1636044927-321_05.11.21

Як передає Укрінформ, про це повідомили в пресслужбі ДК "Укроборонпром".

Зазначається, що завод пройшов відповідні випробування за участю представників Міністерства оборони України та Укроборонпрому, підтвердивши свою спроможність якісно та в задані терміни виготовляти корпуси для БТР-4Е.

Наразі на ЖБТЗ тривають роботи з розширення виробничої бази, щоб вже до кінця поточного року передати Харківському конструкторському бюро з машинобудування ім. О.О. Морозова (ХКБМ) партію корпусів для подальшої комплектації необхідними системами, вузлами та агрегатами.

БТР-4Е – сучасна вітчизняна чотиривісна колісна броньована техніка, яка здатна плавати. На її базі створено ціле сімейство машин: командирська, командно-штабна, медична, ремонтно-евакуаційна тощо. На виготовленні цієї техніки для потреб війська та Національної гвардії України спеціалізується ХКБМ.

Як повідомляв Укрінформ, напередодні Житомирський БТЗ вчасно та в повному обсязі виконав ремонт партії БМП-2 і БРЕМ-2 та передав їх у Збройні сили України.

Оценка материала:

5.00 / 1
Житомирський бронетанковий починає серійне виробництво корпусів для БТР-4Е 5.00 5 1
Політика / Україна
05.11.2021 705
Еще материалы раздела «Україна»