<
НОВИНИ ДНЯ: Скільки витрачати на великодній стіл: українці дали відповідь  Чиновникам змінили правила бронювання від мобілізації: хто не отримає відстрочку  Дощі та тепло на Великдень: прогноз погоди в Україні на 5 травня  Реновація житла: в Україні планують розв'язати проблему "хрущівок"  На саміті миру у Швейцарії розроблятимуть спільну позицію щодо початку переговорів з РФ – ОП  Дефіциту ATACMS не буде: чи це правда і скільки таких ракет є у США  Дощі та зниження температури: якою буде погода в Україні наступного тижнявсі новини дня
Політика
Україна
05.11.2021 580

НАБУ провело обшуки в Державній податковій службі

Цілу серію обушків провели у середу у податківців. НАБУ та СБУ прийшли до Центрального апарату Державної податкової служби, її філій у кількох областях, а також додому до посадовців. В СБУ заявили – вилучили документи, які підтверджують існування схеми ухилення від сплати податків. Через це бюджет України начебто недоотримав понад два мільярди гривень – повідомили у новинах «Сьогодні» на каналі «Україна».

Колишній очільник податкової служби і екс-міністр економіки Олексій Любченко запевнив – у нього обшуків не було і слідчі дії не мають до нього ніякого стосунку. Натомість, нинішній головний податківець Євген Олейніков підтвердив – обшуки у нього вдома, на робочому місці та в будинку матері були і запевнив – усі знайдені в нього гроші задекларовані.

«Обшуки проходили у помешканні, де проживаю я особисто разом з родиною і за місцем життя моєї матері. Ті гроші, які знайшли в мене вдома і, які були перераховані – були залишені на місці проведення обшуку, бо вони повністю відповідають декларації. За дивним збігом обставин ще у січні цього року щодо цих підприємств проводився ряд контрольних заходів Державної податкової служби і всі матеріали були передані до правоохоронних органів», – розповів Євген Олейніков в. о. голови державної податкової служби України.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
НАБУ провело обшуки в Державній податковій службі 5.00 5 1
Політика / Україна
05.11.2021 580
Еще материалы раздела «Україна»