<
НОВИНИ ДНЯ: Інфляція в Україні прискориться: експерти назвали дві причини зростання цін  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Як зміниться чисельність населення в Україні після війни: демографка шокувала прогнозом  З якими хворобами не можуть мобілізувати під час війни: повний перелік  Боротьба за оборону: як Україна будує найпотужніші в історії захисні споруди від Росії  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Українівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
05.11.2021 474

Подорожувати без нервів: психологиня у «Ранку з Україною» розповіла, як побороти страх перельотів

У постійній рубриці «Жити легко з Адамовою» програми «Ранок з Україною» на каналі «Україна» психологиня та коуч Олена Адамова дала поради, як заспокоїтись на вході в літак та подолати фобію перельотів.

Психологиня Олена Адамова запевняє – щоб позбутись страхів, слід поглибитись у тему літаків та польотів та детально вивчити все:

ознайомтесь з інформацією та постійно нагадуйте собі, що: турбулентність не загрожує пасажирам, якщо вони пристебнуті;

переконайте себе у простій правді: літак – найбезпечніший вид транспорту. Ризиків розбитись на будь-якому наземному транпорті набагато більше, просто у літак одразу сідає величезна кількість людей, тож якщо 1-3 рази на рік стається аварія, про неї знають усі;

під час перельоту перемикайте свою увагу на: читання книжок, перегляд фільмів;

зацікавте себе тим, що вас чекає вже зовсім скоро, а до літака ставтесь як до машини часу, яка магічним чином доставить вас до місця відпочинку.

«Якщо ви прочитаєте список задоволень середньостатистичних людей на земній кулі – мандрівки будуть в топі. Навіщо відмовлятись від цього задоволення, якщо його можна отримати у процесі життя», – коментує Олена Адамова в ефірі каналу «Україна».

Дивіться програму «Ранок з Україною» у будні о 6:30 на каналі «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Подорожувати без нервів: психологиня у «Ранку з Україною» розповіла, як побороти страх перельотів 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
05.11.2021 474
Еще материалы раздела «Суспільство»