<
НОВИНИ ДНЯ: Крига скресла: у США знову згадали про допомогу Україні – коли буде результат  Естонський генерал впевнений, що його країна здобула б перемогу у війні з Росією  Найближча ніч буде найхолоднішою: синоптикиня дала прогноз погоди на вихідні   Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадянвсі новини дня
Політика
Україна
05.11.2021 512

Разумков створює нове міжфракційне об'єднання

Екс-спікер Верховної Ради Дмитро Разумков створює нове міжфракційне об'єднання Розумна політика.

Про це повідомляє lb.ua із посиланням на прес-секретаря Разумкова Ольгу Туній.

Зазначається, що поки не йдеться про депутатську групу з відповідними повноваженнями.

"Я підтверджую, що у Верховній Раді нарешті з'явиться Розумна політика(міжфракційне об'єднання народних депутатів різних фракцій та груп). Це факт. Наскільки я знаю, необхідні документи передали на ім'я речника Руслана Стефанчука", - заявила Туній.

За словами джерел у Слузі народу, міжфракційне об'єднання не матиме повноважень групи (право представляти позицію на погоджувальній раді та у парламенті під час обговорення питань, коли виступають від кожної фракції та групи).

Як зазначила нардеп Людмила Буймістер, в об’єднанні буде близько 20 народних депутатів, але прізвищ вона не знає.

Оценка материала:

5.00 / 1
Разумков створює нове міжфракційне об'єднання 5.00 5 1
Політика / Україна
05.11.2021 512
Еще материалы раздела «Україна»